Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 24. syyskuuta 2016

Me tykätään retkeillä

Viime kertaisesta opiskeluajasta on jo aikaa, ja sen jälkeen on ajat ja tavat muuttuneet. Enää ei kiinnosta, eikä jaksa, ravata kaiken maailman kissanristiäisissä ja illanvietoissa. Siksi ilahduinkin, kun opiskelijajärjestömme mainosti perheellisten yhteistä tapahtumaa. Sopi vielä meidän aikatauluihin niin hyvin, että laitoin sen heti suunnitelmiin. Kun kerroin Slle, että tämmöinen retki olisi, jossa paistettaisiin makkaraa, leikittäisiin ja siellä olisi uusia kavereita, ilahtui hänkin. "Me tykätään käydä retkellä", totesi hän illalla. Perjantaina hain lapset päiväkodista ja ajettiin suoraan määränpäähän. S kysyi heti autosta päästyämme, että missä kaverit on.Lapset äkkäsi heti leikkimökin mutta heidän harmikseen se oli isolla munalukolla kiinni. Piti silti päästä monta kertaa kokeilemaan ja pikkumieskin olis halunnut leikkimökkiin leikkimään. On ne mielenkiintoisia paikkoja.Opiskelijajärjestö yhteistyökumppaneineen oli hankkinut paikan päälle nuotioevästä ja ihanasti oli eväiksi myös hedelmiä, mitkä upposikin pikkuisten nassuihin hyvin. Ei aina tarvitse olla mitään makeaa ja sokerisia välipaloja, melonit, omenat ja viinirypäleet näytti maistuvan.
Paikalla oli lapsille myös sosionomiopiskelija lapsia leikittämässä, mutta hyvin taisivat lapset leikkiä omalla painollaan piilosta ja junaleikkejä. Välillä kun kävi tankkaamassa eväitä, niin hyvin jaksoi.Ilma suosi myös tällä kertaa, vaikka pilvistä oli niin oikein hyvä ulkoilusää, kun oli hyvin pukeutunut. Sopivasti sain Rllekin ommeltua päivällä Noshin neuleesta tuubihuivin, pitempään jo ollut todo-listalla. Nyt alkaa olla etenkin aamuisin sen verran viileää, että hyvinkin saa olla jo lämmikettä yllä. Alkaa valitettavasti olla niin, että nyt siirrytään kylmempiä kelejä kohti, eli kannattaa ottaa näistä hyvistä ilmoista kaikki irti.
S vähän epäillen sanoi, että ei tämä ole mikään retki. Sanoin kyllä heti että onhan, tämä oli tämmöinen makkaranpaistoretki ja näinkin voi retkeillä. :) Ihania tämmöiset pienet tapahtumat, jossa tarkoitus on vaan hengailla. Ja vaikka kyseessä olikin perheellisten tapahtuma, on selkeästi opiskelijoiden parissa kysyntää myös tämmöisille pienille tapahtumille, jossa pääasiassa on yhdessä istuminen eikä vaikkapa se alkoholilla läträily - mukaan liittyi kourallinen perheettömiä opiskelijoitakin. Ehdottomasti me käydään tällaisissa jatkossakin. (Ja ehkä minäkin joku kerta pääsen mukaan myös aikuisten tapahtumiin, vaikka juuri nyt ei innostusta sellaisiin olekaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!