Instagram @sarkkuk

tiistai 7. kesäkuuta 2016

3-vuotiaan tytön synttärilahjatoiveet

Aika taas rientää - minun kultapienen 3-vuotissynttäreitä on odotettu jo kauan ja nyt ne on jo ihan nurkan takana! S itse on jo sen verran iso, että ymmärtää itsekin jo synttäreiden merkityksen. Jo vielä kun lumi oli maassa, on hän puhunut omista synttäreistään, ja olen kertonut hänelle, että hänen synttärinsä on sitten, kun on kesä ja kun on kukkia. Nyt kun kesä on koittanu, hän konkreettisesti jo odottaa omia syntymäpäiviään.

Lahjatoiveiksi olen niputtanut kaiken, mitä hän viime aikoina on halunnut. Ei ole yhtään kauppareissua, mainosta tai muuta, josta hän ei bongaisi jotain, "ostetaan mulle" ja vastaan "katsotaanpa sitten synttärilahjaksi". Eli puolet ideoista oon varmasti jo unohtanutkin. Äitinä voisin sanoa, että mitään varsinaisesti ei tarvita. Mitään pikkukrääsää varsinkaan ei pelkän "ostamisen pakosta" kannata alkaa tuomaan. Edelleen tämä kohta 3-vuotias on kova rikkomaan ja sotkemaan kaiken mahdollisen ja useampi lelu onkin päässyt jäähypaikalle odottamaan tuhoamisvietin loppumista.

Osaattekohan jo arvata, mitä lahjatoiveissa seuraa...


* * *

Kuva

Kuva

Kuva
Kuva

Kuva

Kuva
Kuva

Kuva

Kuva

FROZEN, FROZEN, FROZEN...
"Ostetaan mulle Frozen-mekko... Ostetaan mulle Frozen-housut... Ostetaan mulle Frozen-palapeli... Kato, FROZEN!!"

Toisin sanoen: KAIKKI, missä on Frozen-hahmojen kuva, on nyt in. Jopa Frozen-kuvalla varustetun hammasharjan tahtoi hän. Mikä ettei siis vaikka hammasharja lahjaksi, käyttöä varmasti on.

VAATTEET
Pehmeät paketit on erityisesti äidin mieleen, mutta alkaa tuo tyttökin jo niistä kiinnostumaan. Pinkkiä, leopardikuviota, kimalle, Frozen, Hello Kitty, Minnie Mouse, MyLittlePony, Spiderman(!), TitiNalle, Muumit, PikkuMyy... Kaikki prinsessajutut siis. Tämän hetken käyttövaatteita meillä on kaappi täynnä ja päälle menee kaupan vaatteissa n. 98 koko eli vähintäänkin 98-104 -kokoisia vaatteita voi laittaa pakettiin ensi syksyä ja talvea silmällä pitäen.

PALAPELIT
S tykkää tehdä hirveästi palapelejä. Yksinään sujuu selkeäkuvaisten n. 10-20 palaisten palapelien tekeminen, mutta aikuisen avustamana on koottu jo 100-palaakin sisältävä palapeli. Tarvitseeko erikseen mainita edes teemoja? (ks. edellinen)

TARRA(PUUHAKIRJA)T
S innostuu myös tarrojen liimaamisesta ja viimeksi hankittu 3+ tarrapuuhakirja tehtiin kahdessa päivässä.

MEIKIT, KORVAKORUT, SORMUKSET...
Äitin meikkipussin säästämiseksi lasten oma meikkisetti tulisi kyllä tarpeeseen. Korvakoruja on myös alettu ihastelemaan, mutta ennen oikeiden korvareikien tekoa klipsikorvakoruilla voisi neiti harjoitella (jälkimmäiset sopii myös pienen budjetin lahjaideaksi!)

LEGOT, RAKENNUSPALIKAT
Jotta kaikki ei olisi pelkkää prinsessajuttua, niin S rakentelee välillä mielellään myös legoilla. Varsinkin kokonaislelutilannetta ajatellen, on meillä edelleen aukko legovarastoissa ja sisarusten yhteisleikkejäkin ajatellen tämä olisi hyvä, kestävä lahjahankinta.


* * *

Näistä nyt aivan varmasti jo vinkkiä ja ideoita saa tuommoisen miniprinsessan lahjapakettiin.

Onko lukijoiden noin kolmivuotiailla tytöillä ollut jokin erityinen lahjatoive?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!