Instagram @sarkkuk

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Ostohyvitys on nyt BONUSWAY

*Yhteistyössä*



Monella meistä on varmaankin jonkin sortin bonuksia kerryttävä kortti tai tili olemassa päivittäistavaraostoksilleen, pankki- ja vakuutusasioille jne. Mutta tiesittekö, että voitte kerätä bonuksia myös netissä eri yritysten verkko-ostoksista?

Olen ollut Ostohyvityksen käyttäjä jo reilun parin vuoden ajan. Siitäkin huolimatta, että en ole hirveän aktiivinen nettishoppailija, ovat ostokseni kuitenkin kerryttäneet bonuksia, joita olen päässyt tilittämään rahana omalle pankkitililleni. Nyt entinen Ostohyvitys on nimeltään BONUSWAY. johon kuuluu tällä hetkellä yli 800 suomalaista ja ulkomaalaista verkkokauppaa. Rekisteröitymällä palveluun saat käyttöösi verkkokauppojen omat alennusmyynnit, tarjoukset, alennuskoodit ja ekstrabonuspisteet ja lisäksi kerrytät omia bonuksiasi. Asentamalla tietokoneellesi selainlisäosan varmistat, ettei yksikään verkko-ostoksesi unohdu sinulta, vaan lisäosa muistuttaa sinua keräämään bonukset shoppailuistasi palveluun kuuluvilta sivustoilta.



Bonuswayssa on mukana monenlaisia verkkokauppoja monelta eri aihealueelta. Suosituimpia ovat esimerkiksi Zalando, Ellos, Hotels.com, Fitnesstukku, Lekmer, YvesRocher, Zooplus, Halens ja Stockmann. Omia bonuksiani olen kerryttänyt mm. ostamalla kosmetiikkaa YvesRocherilta, kissanruokaa Zooplussalta, valokuvia Smarpthotolta ja PhotoBoxilta, ja liittymällä TNS Gallup -tutkimuspaneeliin.



Jos sinäkin haluat saada verkko-ostoksistasi bonusta, nyt sinulla on blogini kautta mahdollisuus tutustua palveluun ja saada tämän linkin  tai alla olevan kuvan kautta 10 euroa ilmaista bonusrahaa aloitusbonuksena*. Liity nyt! :)






*Kaupallisessa yhteistyössä mukana Bonusway.fi


2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!