Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 7. elokuuta 2012

Syksy, sade ja kaakao

Enpä aluksi aikonut alkaa joukkoon valittavaan, kun elokuu alkoi. Mutta sanottava se nyt on viimeistään: Syksy tulee. Ja tänään on siitä esimakua saanut hyvin, kun iltapäivästä saakka on satanut, ja lämpöasteita hyvä jos kymmenen.Samalla muuten viikonloppuna havahduin siihen, että yhdentoista aikaan illalla oli jo melko hämärää. Pyörällä ajaessa ilman katuvaloja (eikä pyörässäkään lamppua) hyvä että eteensä näki.

Siksipä ajattelinkin sitten pysyä tänään illan sisätiloissa. Vaan ei - sain jonkun hirveän energiapuustin illansuussa ja ennen yhdeksää totesin, että ei siellä nyt niiiin paljon sada etteikö vois lenkille mennä.Hieman hulluuttani miettiessä sitten lähdin tuonne hyytävään sateeseen, ja oli sitten itse asiassa pakko juosta koko matka, koska tuntui, ettei siinä säässä pirukaan kävelis. Sinnillä menin, vaikka jo ennen puoliväliä kylmä vesi valui naamaa pitkin, ja sitten tulin vielä hullummaksi ja ajattelin hieman pidentää matkaa :D

Välillä tuntui, että sade loppuukin - kunnes sitä alko tullakin reilummin vaakasuorassa. Loppumatkasta hyppelin lits läts vesilätäköiden yli, mutta tadaa - juoksin koko matkan!

Nyt toivotaan, ettei sitten saa sitä ensimmäistä syysflunssaa. Mutta sitä torjumaan saakin hyvillä mielin juoda lämmintä kaakaota :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!