Instagram @sarkkuk

tiistai 14. elokuuta 2012

Viimeisiä ostoksia

Vaikka jo vannotin ittelleni, että mitään en enää osta, koska laukku tursuilee jo yli äyräiden, niin jotainhan sitä tarttuu aina mukaan kauppareissun yhteydessä.

Cittarissa oli aletanko täynnä houkuttelevan värisiä olohousuja. Kun jo nuo yli vuoden vanhat, nukkaantuneet karvankerääjät alkaa tippumaan jaloista, ja olin ajatellut uusien hankintaa Ateenan "Kiinakaupasta", niin tämä veti vain puoleensa.


Kahdeksan euron panostus ihanan värisiin housuihin, jotka ensi hätään otan käyttöön siis olohousuiksi. Tulevaisuudessa ne taitaa kuitenkin toimia myös yöhousuina, ja iltojen kylmetessä niistä viimein tulee varmasti myös lenkille housut. *Kierrätystä*


(Ne mustat pyykkikoriin heittämäni jäi nyt sitten roskiin heitettäväksi / raksahousuiksi, kummin vaan).



Ja lempijuomaani KAHVIA. Meillä siis ei edelleenkään ole siellä sitä kahvinkeitintä, enkä sitten oikeastaan oo osannut sitä kaivatakkaan, kun oon pikakahvia Kreikassa tottunut juomaan. Viimeksi ostin mukaani jotain Xtran kahvia, ja täytyy todeta sama asia, kuin mikä sattui Tokmannin kahden euron kahvin ja Juhla Mokan tummapaahtoisen kahvin välillä: En maista eroa! Nescafe kun oon niin hävyttömän hintasta (no ei se oo ku kuus euroa iso purkki), niin koitetaas nyt tätä. Saanpahan ainakin kahvit keitellä ensimmäisenä Ateenaan tullessa.

Lisäksi otin mukaan pari nuita aikasemmin ostamaani teepussia, jääkööt loput sitten siskolle / vierasvaroiksi / minua oottelemmaan (jos ei kulu).

Ja tottahan sitä piti jotain suomalaistakin saada mukaan. Viime hetkellä kävin vielä ostamassa salmiakkipurkkaa (myös Azizksen suosikki!) sekä pussin salmiakkia - kait sitä sen verran voi välissä herkutella että muutaman karkin saa joskus syödä ikävissään.

Ja nyt: Trevlig resa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!