Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Testissä: Oral-B Pro-Expert -hammastahna

Olen Buzzador ja mukana Oral-B Pro-Expert-kampanjassa. Buzzaan monitehoista hammastahnaa, joka toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tutkimalla alueella.


Olen nyt reilu kuukauden päivät testannut uutta, Buzzador-kampanjasta saamaani Oral-B hammastahnaa.Paketti sisälsi hammastahnanäytteitä sekä hammastahnasta kertovan opaskirjasen. Olen nyt jakanut kaikki hammastahnanäytteet ja positiivisia kommentteja olen saanut. Joku on jopa muistanut nähneensä telkkarissa jonkun hauskan mainoksen tähän merkkiin liittyen.

Sain itse paketista hammasharjan sekä kaksi hammastahnatuubia.


Hammasharjakin edustaa jonkinlaista uutta muotoilua, siinä on taipuisampi pää, eli tuon pään keltaisen osan ja valkoisen varren väliin jää aukko, jossa pää mahtuu taipumaan. Mulle ainakin hyväksi, kun harjaan monesti liian "lujaa", eli tämä joustaa eikä harjakset mene heti pilalle. Myös tämän pehmeys sopi itselleni. Väri erityisesti on mieleeni :)


Hammastahnoja oli kahdenlaisia, toinen valkoinen ja toinen sininen. Enimmäkseen oon nyt itse käyttänyt tuota valkoista "Enamel" -tahnaa. Se maistuu aika lailla "perus"hammastahnalta, mintulta. Mutta miellyttävältä sellaiselta, eli ei ole liian pistävä, jotta kirvelisi suussa, niin kuin jotkut tahnat tekee. Kuitenkin se on tarpeeksi voimakas, jotta suuhun jää raikas maku harjauksen jälkeen, ja uskoisin myös sen hengitystä raikastavaan tehoon, vaikka itse oonkin melko subjektiivinen ja siksi jäävi asiaan mitään sanomaan.

Joskus paljastin, että oon välillä väsyneenä laiska harjaamaan hampaita, mutta nyt olen kyllä yrittänyt jaksaa harjata aamuin illoin. Etenkin se on nyt tärkeää, kun raskauden aikana limakalvot on muutenkin koetuksella, ja ientulehduksia saattaaki esiintyä herkemmin. Jossakin vaiheessa tämän hammastahnan käytön aloituksen jälkeen mulla hieman verestikin ikenet, mutta siihenhän ei auta kuin entistä sitkeämpi harjaus. Nyt ei kyllä useampaan viikkoon ole ollut tällaisia ongelmia suussa.

Enemmän kuitenkin tykkään tuon sinisen, "Clean mint" mausta. Se on sellainen miedompi, mitenhän sitä nyt kuvailisi.. Jos joku muistaa hammaslääkärissä leijuvan tuoksun ja ehkä on joskus jotain hammastahnaa sieltäkin saanut, niin mulle tämä maku tuo mieleen juuri tuon. Onkohan se sitten se fluorin maku? Sinisessä tahnassa on kans noita rakeita, jotka ei kyllä harjatessa tunnu, mutta niilläkin lienee oma, puhdistava vaikutuksensa.


Suosittelen siis tätä hammastahnaa omalla käyttökokemuksellani, mikäli joku on pettynyt tällä hetkellä omaansa.

Ja hammastahnamallia minusta ei näköjään tule ainakaan, pisteet siis heille, jotka onnistuu mainoksissa näyttämään samalla fiksuilta, kauniilta ja järkeviltä :D
  
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S
 

3 kommenttia:

 1. Kuivattiko tuo paljon suuta? Ku musta tuntuu että kaikki hammastahnat kuivattaa vähän suuta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ajatellu yhtään, kun en oo ite pistäny tällasta seikkaa merkille :D Pitääpä nyt hampaita harjatessa pitää tämä mielessä, niin pääsen sitten kertomaan asian laidan :)

   Poista
  2. No niin. Voipi olla että tuo valkonen "Enamel" kuivattaa ainakin jonkun verran, mutta tuo sininen "All Protection" ei niin paljoa ainakaan. Tosin en nyt tiiä mihin muihin verrata, kun en tosiaan oo aatellut asiaa tältä kantilta koskaan :D Mut veikkaan, että yleensä nuissa hammastahnoissa on joku ainesosa, joka sitten reagoi sylkirauhasten kanssa just kuivattamalla suuta. Kyllä nyt kun aattelee, niin oonkin aina hampaiden pesun jälkeen juonut vähän vettä. Nyt kyllä muutenkin tuntuu, että suu on koko ajan kuiva ja saa olla jatkuvasti vesimuki kädessä :)

   Poista

Ilahduta kommentillasi!