Instagram @sarkkuk

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

28 neliöä: ET + WC

Nytpä viimein luvassa kauan sitten luvattuja kämppäpostauksia.

Kakkoskerroksen eräästä ovesta astuu sisään pienen pieneen eteiseen.

Eteinen


Tässä pienen pienessä eteisessä ulko-oven toisella puolella on vaatekaapit, joihin ei ainakaan liikaa vaatteita pääse kertymään. Toiselle puolelle olen saanut omien vaatteiden lisäksi tungettua pari pussillista inventaariota odottavaa vauvanvaatepussia, sekä käsipyyhkeet ja verhot. Toisella puolella on vaatetanko, jossa on pari mekkoa ja jokunen kauluspaita, lisäksi laitoin tankoon sellaisen riippuvan lokerikon, jossa kätevästi säilyy sukat ja alusvaatteet. Samassa tilassa on vielä imuri, ja ylimpänä olevalla hyllyllä kevättä odottavat takit.

Lisäksi oven vieressä seinällä riippuu naulakko, johon juuri ja juuri mahtuvat käytössä olevat ulkovaatteet.

Naulakon alle mahtuu muutamat käytössä olevat kengät. Katselmuksen alla on ollut sellainen pieni, kaksikerroksinen kenkäteline, joka tuohon koloon mahtuisi. Ei ole vielä osunut kohdalle sopivaa.


Toisella puolen ovea on sentään lipasto, jonne oon tällä hetkellä tunkenut villa-asusteet, urheiluvaatteet, sekä kylpypyyhkeet ja käyttöön sopivat liinavaatteet. (Jos itse olisin tätä asuntoa remontoinut, niin tuohon kyllä mahtuisi surutta korkeampikin lipasto ja tuon peilin voisi sijoittaa vaikka kaapin oviin...) Seinällä on sähkökaappi sekä kaappi, jossa on modeemikytkennät, ja sinne se modeemikin mahtuu kätevästi pois tieltä.


Lipaston päälle kertyykin sitten kaikki ylimääräinen roju. (Huomatkaa mun uusi kypärä!). Jonkunlainen pieni kori ois hyvä tuohon saada juuri tällaiselle irtosälälle, kuten vaikkapa avaimille, huulirasvoille, kynille jne., jotka tällä hetkellä kulkeutuu aina Leevin tassujen kautta lattialle, mattojen alle jne. (Ois mulla parikin avainkaappia odottamassa, mutta niiden kiinnitykseen tarttis kiviseinät läpäisevää porakonetta, enkä itse ole raskinut sellaisen omistamiseen sijoittaa.)

Eteisen kautta tapahtuu kulku vessaan.

Vessa + suihku

Pienen pieneen vessaan on joten kuten saatu mahtumaan juurikin kaikki tarpeellinen, eli pönttö, lavuaari ja allas- sekä yläkaappi, lisäksi myös suihku löytyy! :D


Tuon kylppärin maton ostin muuten H-putaan kirppikseltä, ja on ajanut tuossa asiansa oikein hyvin. Takaseinustalta löytyy suihkukoppi, jossa tällä hetkellä tilaa vievät myös Leevin hiekkalaatikko sekä pyykkikori. Hiekkalaatikko onkin tuolla just hyvä, kunhan varoo, ettei se hiekka kulkeudu viemäriin - siksi se laatikko onkin viemäriaukon päällä. Ei myöskään kovin paljon se hiekka pääse kulkeutumaan ympäriinsä tuolta. Suihkuun menoakaan nuo ei ole haitanneet, ei ole kovin suuri vaiva siirrellä nuo boksit pois kerran-pari viikossa suihkussa käyntiä varten. (Joo, en käy enempää suihkussa. Yleinen saunavuoro sekä uimahallireissut korjaa kyllä tän asian :D)


Tilan puuttuminen korjautuu näin. En tarvi tuota kuivaushäkkyrää-mikä-lie kovinkaan paljoa, samoin en kahta telinettä pesuaineille, niin tuohon telineeseen mahtuu sopivasti ylimääräistä kosmetiikkaa ja muuta härpäkettä.

Tuonne seinän ja suihkukopin väliin jää tuollainen pieni tila, jonne mahtuu mm. moppi, roskis Leevin hiekalle, multasäkki ja sen sellasta.


Seinille sattumalta löysin tuollaiset imukuppikoukut Halpahallin loppuunmyyynnistä...


... ja tällaiset kalat H-putaan kirppikseltä. Nuo onkin käteviä säilytyspaikkoja koruille ja tuollaiselle pikkukrääsälle, pääsevät samalla esillekin eikä vie tilaa missään.


Eteisestä sitten päästäänkin seuraavaan huoneeseen, mutta pidetäänpäs vielä jännitystä yllä ja näettekin vasta myöhemmin, että millasia tilaihmeitä siellä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!