Instagram @sarkkuk

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Any day now...

Aivan ensiksi tahdon kiittää kaikkia minun blogiani Kideblogin kesätyökilpailussa äänestäneille. "Ihan" tykkäykset eivät nyt riittäneet kärkikahinoihin ;) Voiton vei 2106loves -blogi, jota itsekin kävin tykkäilemässä. Onnea sinne vielä kerran!


Tänään on päivä, jolloin myös ensimmäiset vanhempainpäivärahat ovat saapuneet. Entiselle opiskelijalle ja työttömälle summa on se ihan minimi, mutta silläpä tämän pian kahden hengen talouden on nyt tultava toimeen. Voin vain ihmetellä niitä kommentteja, että lapsia hankitaan vain tuon rahan takia. Mutta voitin minä sentään lotossa! Hurjat neljä oikein, mutta vahingossa olin pelannut rivin kaksi kertaa, eli voitto tuplaantui. Voitto se on pienikin voitto...


Nyt voi ehkä varovasti jo sanoa, että ehkä tuolta joku minityyppi on kohta ulos tulossa ihailemaan päivänvaloakin. Eilisillan iltakävelyn jälkeen alkoi mahasärky, joka hieman selänkin puolelle säteili. Ehkä se jo jotain ennakoi?

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pääset pian tositoimiin ja saat nyytin syliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Kyllä tässä supistuksiakin on jo alkanut tekeytymään, vaikkei vielä mitään hälyttävää olekaan. Jos ei tänään, niin lähiaikoina toivottavasti tapahtuu! :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!