Instagram @sarkkuk

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Liikunnat vk. 22


Liikuntaa viime viikolta kertyi yhteensä 7,5 tuntia näin niin kuin kirjattuna.

Maanantaina tuli pyöräiltyä, kun kävin mm. pitemmällä kauppareissulla ja Paljekirppiksellä vähän mutkitellen.

Tiistaina kävin Raksilassa uimassa. Siellä oli jotain vesijumppaakin, mutta se ei kyllä vetäny vertoja aikasemmille kerroille. Lähinnä siinä oli jotain ihmellisiä hyppyjä ja pomppuja, joista en ihan kaikkeen ees pystyny siitä huolimatta, että ne tehtiin vedessä.

Keskiviikkona kävin jälleen salilla, ja tajusin sitten jopa miten sitä reisilihaslaitetta käytetään. Näinpä löysin ihan uusia lihaksia sisäreisistä lähentäjiä tehdessä.

Torstaina oli tarkotus käydä illalla uimassa, mutta kun aamupäivän juoksin pyöräilin asioilla, makasin muutaman tunnin biitsillä auringossa ja tämän jälkeen vielä siivoilin, niin oli kyllä mehut niin pois, että en saanu itteeni houkuteltua lähtemään uimaan edes ajatuksella rentouttavasta saunasta. Oisinki varmaan nukahtanu sinne saunaan, enkä ois jaksanu lähteä pois :D

Perjantaina kävin uudelleen salilla, ja se keskiviikkoinen kyllä tuntui nimenomaan tuolla sisäreisissä. Muistelinkin, että viimeksi samat paikat on ollu kipeenä keväällä hiihdon jälkeen. Ei siis ilmeisesti turhan usein tuu nuita lihaksia käytettyä mihinkään. Koitin sitten tehdä lähentäjiä kevyillä painoilla, että ne vähän vertyis. Vähän meinas naurattaa, että jos nyt oisin joutunu synnyttään, niin olisin varmasti huutanu kivusta niitä jalkoja enemmän ku itse synnytystä...

Viikonloppuna ei sitten jaksanutkaan sen ihmeempiä. Lauantainen pyöräily illanviettoon olis kyllä menny hyvinkin kuntoilusta, koska mun pyörä oli jotenkin niin jäykkä, että ihan voimalla sai polkea menemään.. Ilmeisesti siitä oli joskus kaatuessa(?) vääntyny takalokasuojan pidikkeet niin, että se jotenkin sitten esti sitä takarengasta kunnolla pyörimästä. Sunnuntaina oli niin kuuma, että liikkuminen rajoittu ainoastaan biitsille ja takas, ei ees käveleen innostanu illalla lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!