Instagram @sarkkuk

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Liikunnat vk. 24 & 25



Parin viikon aikana liikunnat on jääneet varsin vähiin - sattuneesta syystä!

Vielä viime viikon maanantaina kävin kuntosalilla, jossa tein liikkeitä vieläkin kevennetymmin kuin aikasemmin ja keskityin jalkoihin, käsiin ja selkään. Ehkä se tuotti tulosta, mene ja tiedä.

Torstaina olikin luvassa vähän erilainen salikäynti eli synnytyssali! Sairaalan osastolla piti maata - kirjaimellisesti - neljä päivää, sinä aikana pystyi liikkumaan lähinnä ruokasalin, vessan, suihkun ja lastenhoitohuoneen väliä.

Kotiuduttua en ihan paikallani malttanut enää pysyä, vaan samoin tein kyllä siivosin kämppää ja välillä unohdinkin, että ei ehkä liikaa vielä kannattaisi ravata portaita ja hyppiä. Kuitenkin loppuviikkoa kohti alkoi paikat - ja sää - oleen siinä kunnossa, että uskaltauduin vaunujen kanssa ulos.

Niinpä perjantaina ja sunnuntaina teinkin pienet vaunukävelyt. Niillä töin sitten jatketaan hamaan tulevaisuuteen, kunnes uskaltaa ja saa luvan liikkua vähän enemmän.


Jos muistatte vielä minun bloggailleen muutama kuukausi takaperin Buzzadorin kautta saamistani Maxim urheilutuotteista (esim. täällä ja täällä), niin tässä sille pientä jatkoa. Joku noista postauksistani oli nimittäin voittanut palkinnon, mikä oli 100 euron arvoinen tuotepaketti.


Tässä on mukana joitakin tuotteita, joita ei sen kampanjan mukana tullut, eli pääsee testaamaan myös uusia makuja. Tämä paketti sattuikin hyvään saumaan, onpahan yksi houkutin lisää kuntoilla taas (vastapainoksi sille, että pitäis tuolta pakastimesta syödä noita kakkuja pois...)! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!