Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Pitkospuut

Jossakin kaukaisten jyrähdysten ja ympäri kiertelevien tummien pilvien välissä ehdittiin tänään tehdä pieni retki luontoon.


Tarkoitus oli mennä lintutornille...


 ...maha hyllyen menossa mukana. Pari sadepisaraa koitti joku pilvi muka heittää, kuten paidasta näkyy. Siihenpä se suuri sadekuuro jäikin, ja luvattu ukkonenkin kiersi jostakin kaukaa.


Melkoinen sademetsä se oli täälläkin, puuttu vaan ne puissa hyppelevät apinat.


Vallua söi vissiin sääsket nenästä kun niin kutitti.


Lintutorni tuolla oli niin onneton, että ei maksanu vaivaa ees kiivetä sinne. Eipä tuolta ois puiden takaa mitään näkynytkään. Eikä siellä ees ois ollu mitään nähtävää, korkeintaan pari lokkia jos niitäkään.


Tuossa merellähän minä tuon tornin ohi muuten myös hiihtelin tuossa pari kuukautta takaperin.


Vallu koitti juoda tuota merivettä.. ei vissiin ollut kovin hyvää.Vesi oli ihan ok lämmintä. En tosiaan oo vielä sitä talviturkkiakaan heittäny, tiiä mitä bakteereja tuolla vedessä lilluu ja jos paikat on yhtäänkään auki, niin en ota mitään tulehdusriskejä kyllä tuosta.


Varpaita sen sijaan vähän lilluttelin vedessä.

Kahlaajakoira.


Reissun saldona oli nolla bongattua lintua, mutta käytiinpä ainakin ruokkimassa metsän sääsket - luonto kiittää! Kävely aiheutti pari kivutonta supistusta, jotka on lähinnä epämiellyttäviä, kun maha kovettuneena ei kovin nopeaa hipsitäkkään eteen päin. Mutta ei sen kummempaa vaikutusta vieläkään.

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi sattumalta ja olen lueskellut tätä pitkin kevättä. Olet jaksanut olla valtavan aktiivinen koko raskauden ajan! Tsemppiä viimeisiin hetkiin massun kanssa ja onnea urakkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukavaa, että joku jaksaa lukea näitä jorinoitani :) Oon kyllä yrittäny olla aktiivinen niin paljon kuin vain pystyn, ja onneksi on pystynytkin eikä mitään suurempia raskauden aikaisia vaivoja ole esiintynyt.

   Poista

Ilahduta kommentillasi!