Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 28. marraskuuta 2016

Beauty Spotin Black Friday -kauneustapahtuma

KULUMILLA-blogiyhteisön kauneus- ja lifestybloggaajat kutsuttiin mukaan oululaisen Beauty Spotin kauneustapahtumaan, jossa teemana oli päivän mukaisesti BLACK FRIDAY.
Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä uudet ihonhoito- ja meikkitrendit, ja varsinkin näin talvella ja pikkujouluaikaan ihmisiä varmasti taas kiinnostaa, miten oma iho voi ja miten meikkaisi ulos lähtiessään. Ihmiset ylipäänsä ovat nyt tällä aikakaudella jotenkin valveutuneempia ja panostavat omaan hyvinvointiinsa, sekä sisäiseen että ulkoiseen.Pääsimme tutustumaan Beauty Spotin uusiin tiloihin Oulun keskustassa Stockmannin rakennuksessa. Beauty Spot on kauneushoitola, jossa hoidot ovat kokonaisvaltaisia ja asiakas voikin samalla kertaa saada hoidot päästä varpaisiin - sekä niiden väliltä koko vartalon hoitona. Palveluista löytyvät esimerkiksi kynnet, kulmien kestopigmentointi ja ripsienpidennykset, mutta lisäksi on mm. erilaisia vartalo- ja kasvohoitoja, esimerkiksi Detox-hoidot ja mikroneulaus, sekä erilaisia vartalohoitoja ja pigmentointeja. Näitä palveluita tekee ammattitaitoinen tiimi, ja kauneushoitolan omistajalla Aulilla on hoitamisesta itsellään yli 20 vuoden kokemus. Kaikkiin hoitoihin pääset tutustumaan nettisivulla kohdasta hoidot.

Beauty Spot on myös lanseeraamassa aivan uuden tuotteen, joka tällä kertaa on BB-jäsenyys. Esitteet olivat tulleet kaksi tuntia sitten painosta eli pääsimme tutustumaan tuotteeseen heti tuoreeltaan. Jäsenyyteen on otettu mukaan mahdollisimman monta oululaista yhteistyökumppania. Jäsenyys kattaa liikunnan, kauneudenhoidon, pukeutumisen ja stailauksen. Tuote on tulossa myyntiin ja nettikaupan valikoimaan aivan lähiaikoina.

Saimme myös nähdä kauden upeimmat meikkivinkit. Suortuva-blogin Nanni pääsi meikattavaksi ja sai kyllä itselleen todella kauniin meikin Artdeco-meikkiuutuuksilla. Näin talveen ja pikkujoulukauteenkin sopien on uusi juttu laittaa glitteriä, ja vielä vähän lisää glitteriä - kuitenkin niin, että lopputulos on klassisen tyylikäs.
Erityisesti ihastuin glitterrajauskynään, joka toimii samalla myös mascarana. Vielä kimallusta vähän huuliin - ja lisäksi vartalolle. Meikkauksen ohella saimme itsellemme myös muutaman meikkausvinkin. Kuulemma myös tumman huulipunan käyttö on tällä hetkellä trendikästä ja sitä voi käyttää myös päivällä, ei pelkästään iltameikkinä.
Myös me muut saimme halutessamme huulimeikin. Tartuin tilaisuuteen. Oon vasta ihan viime aikoina alkanut ylipäänsä käyttämään huulipunaa, mutta kaavoihin kangistuneena oikean värisävyn valinta on tietysti vaikeaa. Nyt saikin ammattilaisen näkemyksellä sävyn, joka kuulemma korostaa vielä oikein hyvin silmieni väriä.


Meille bloggareille oli järjestetty kuohuviinitarjoilut ja Black Fridayn kunniaksi pientä mustaa tarjottavaa. Uusi juttu oli lakritsin makuinen tuorejuusto, enkä ole ainut, jolle heti tuli mieleen käyttää sitä erilaisten juustokakkujen tekemiseen.

Kotiinviemisiksi saimme yllätystuotteen, minä sain Diego dalla palma -meikkisarjan vartalokimalteen. Oli kyllä itselleni mieluinen ja tuote pääsee ihan varmasti käyttöön jo ihan lähiaikoina.Kiitos mukavasta illasta muille Kulumilla-bloggareille sekä Beauty Spot Oulun väelle!

Yhteistyössä Beauty Spot Oulu
Kirkkokatu 16,6k.krs

2 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva tapahtuma ja paljon uutta tietoa itselle. Missähän mie olin sillä välin kun teille tehtiin huulimeikkejä?? Varmaan jossain nurkassa hääräilemässä kamera kourassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä varmaan kuvaamassa niitä ihania meikkejä :D

   Poista

Ilahduta kommentillasi!