Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 3. marraskuuta 2016

Buzzador: Schärin gluteenitonta leipää

Olen Buzzador ja olen mukana buzzaamassa Schärin gluteenittomista tuotteista.
Nyt on ollut tosi monta kampanjaa yhtä aikaa menossa, tässä niistä yksi eli Buzzadorin Schärin gluteenitonta leipää. Meillä kun ei älyttömiä määriä leipiä syödä, niin aika verkkaiseen tahtiin kului tämä tuotepakkaus. Toisin sanoen kampanja-aika taisi jo umpeutua, ennen kuin oli leivät testattu....

Testattavana oli kolmea erilaista gluteenitonta leipää sekä kahta erilaista gluteenitonta keksimakua. Leipiä on kolmea eri makua: Classic, Multigrain ja Vital. Täysjyväviljojen perään kun yleensä kallistun, näistäkin paras oli tämä Multigrain. Maultaan leivät muistutti aivan tavallisia leipiä eli gluteenittomien tuotteiden käyttäminen ei makuun vaikuttanut.


Keksejä oli suklaan- ja vaniljanmakuisia ja hyviä olivat etenkin lasten mielestä. Sai kyllä rajoittaa, että eivät kovin montaa söis kerralla. Itselle riitti vallan mainiosti yksi keksi, koska nämä on kyllä aika makeita. Jonkun toisen blogin arvosteluissa mainittiin suklaakeksien olevan tosi suklaisia ja sitä ne kyllä oli, makeanhimon sai tyydytettyä kyllä yhdellä keksillä.

Keksit kelpasi siis ainakin lapsille. Tarkoitus oli kutsua meille vierailulle joku, joka olisi kuulunut gluteenittomien tuotteiden kohderyhmään, mutta niin se vaan aika rientää eikä paljon ehdi ees kylästelijöitä kutsumaan.Leivät oli kyllä hyviä ja lämpimästi voin suositella gluteenittomittomia tuotteita tarvitseville. Jos varsinaisesti taas ei tarvi gluteenittomia, niin samanmakuisia leipiä kyllä löytää muualtakin. Toisaalta on nämä varmasti myös valkoisten viljojen välttelijöille terveellisempi valinta ja ainakin vaihtelua tavalliseen. Häiritsevintä pakkauksissa oli se, että pussin esittelytekstejä ei ole suomennettu eli tämä saattaa helposti ajaa kielitaidottomia ja kotimaisten tuotteiden liputtajia valitsemaan muita tuotteita. Pakkausselosteet toki oli myös kotimaisella kielellä. Pakkauksissa on yritetty huomioida mm. se, että pussin saa suljettua teipillä. Yritys hyvä, mutta tuo teippi ei kovin hyvin pitänyt siltikään pussin suuta kiinni.

Lisätietoja tuotteista: www.schaer.com/fi/gluteenittomia-tuotteita


Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!