Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 28. lokakuuta 2016

Nosh-kutsuilla

Pääsin viimein osallistumaan Noshin vaatekutsuille ystävän luona. Nykyisen huonon tapani mukaan olimme kymmenen minuuttia myöhässä, vaan jos sen saisi anteeksi sillä, että matkalla koukkasin hakemassa kirppisryhmästä ostetut kankaat. Kankaat löytyi kyllä parahiksi, kun olin Noshin mustavalkoista midiraitaa suunnitellut ostoslistalle ja nyt sain sen edullisesti kotipaikkakunnalta tuttavalta ostettua.

Koska kävin aiemmin elokuussa Nosh-kutsuilla lastenvaateuutuuksien perässä, niin vaikka kuinka kutkutti, en keskittynyt nyt ollenkaan lastenvaatteiden esittelyyn. Olin jo mielessäni laatinut ostoslistaa kangaspuolelle, "pieni tilaus" mielessäni. Ja oikeastaan menin sitten katsomaan, onko tuo uusi Moto-jakku kaiken hypetyksen arvoinen. Ilmeisesti, sillä puuteriroosasta väristä oli kaksi pienintä kokoa jo loppuunmyyty. Eli sitä piti sännätä ensimmäiseksi testaamaan.


Vaatekaapissa on jakkujen aukko joten ostospäätös oli sillä tehty, vaan pohtimista tuotti tuo värivalinta. Kuvissa sovituksessa on puuteriroosa jakku kokoa XS ja musta M, ja tuo XS oli ehkä aavistuksen liian piukka, kun taas M löysähkö mutta ei sekään liian suuri varsinkin, kun kuulemma aavistuksen saattaa pesussa kutistua ja tuotetta suositellaan kuosittelevaksi pesun jälkeen. Mielipidekierroksen jälkeen, päädyin lopulta kuitenkin käytännöllisempään mustaan koossa S.
Piti sitten sovittaa kokeilun vuoksi muutamaa muutakin juttua. Ennakkokuvissa tuo Virta-mekko ei näyttänyt juuri miltään, mutta ihastuin tuohon kankaaseen. Päällä mekko kokoa S mikä on sen verran löysähköä mallia, että olisin voinut valita siitä koon XS. Makuuni olisi kuitenkin voinut olla istuvampi, tässä on suora leikkaus. Harkitsin jo kankaan tilaamista. Sovitin vielä mokkaa HUMU-puseroa sekä mokanvärisiä tregginssejä ja kuten ennakkoon naisten vaatemallistosta ihastelin, niin tuo mokka oli kyllä ihana sävy ja tämä asukokonaisuus sellainen, että jos lottovoiton nyt saisin niin tietäisin mitä ostaisin. Oikeastaan ostoslistalle olin suunnitellut farkkucollegesta itselleni housukangasta ja tämä sovitus sinetöi sen, että tilasin mokanväristä farkkucollegea JA koska nyt pikkujoulukautta kohti mennään, ajattelin ompelevani oman HUMU-mekon tästä mokkakankaasta!


Ostosten summa ylitti lopulta VIP-rajan. Vähän oli VIP-tuotteissa uupeloa ja niitä aikani selattuani tilasin Slle sitten edullisen peruspaidan, Miniraita-puseron. Paitoja oikeastaan vaatekaapista puuttuukin kaiken mekkopaljouden keskellä.Olikohan tässä sitten etukäteisjoululahja itselleni? Veronpalautuksia odotellessa... Ompelukone tulee sauhuamaan taas näiden jälkeen.

Mitä te muut olette löytäneet itsellenne Noshin uudesta naistenvaatemallistosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!