Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

NOSH naisten uutuudet - kaikkea KIVAA

Koska pitäähän jokaisella nykyajan tiedostavalla äidillä olla se vaatemerkki, joka on se oma uskonto. 

Minulle ja monelle muulle se on kotimainen luomupuuvillaisia naisten ja lastenvaatteita valmistava NOSH, josta oon blogissakin höpöttänyt lukuisat kerrat aijemmin. Noshiin tutustuin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2014 pidetyillä lastenvaatekutsuilla, ja sen jälkeen olen ollut mukana useilla kutsuilla ja tehnyt lukuisia tilauksia, viime aikoina etenkin kangaspuolelle. (Noilta ensimmäisiltä kutsuilta tilatut housut on muuten Slla edelleen käytössä!)Kuva: noshkutsut - Instagram
Noshilta on taas kiitettävällä vauhdilla tullut uutuuksia, vain muutama viikko sitten julkaistiin AW16-lisämallisto NOSH & KIVAT yhteistyömallistona. Molemmat yrityksistä sijaitsevat Tampereella - taas yksi syy lisää siihen, miksi Tampere asuinpaikkana houkuttaisi - siellä on kaikkea KIVAA. ;) Niinpä monet lapset, kuin myös aikuiset, ovat saaneet tälle syksylle ylleen Noshin logolla varusteltuja villa-asusteita - haalarit, kypärämyssyn tai pipon, jota moni on myöskin perheen isälle ostanut. Oma suosikkini on tuo siksak-kuvio.

Kuva: KIVAT - Facebook

Malliston kanssa yhteensopivia villalapasia aikuisille tulee muuteen hyväntekeväisyyshuutokauppaan 14.10. Facebookin Saumanvara-ryhmään, joka kampanjoi hyvän asian puolesta 
Roosa nauha - naisten rintasyöpäkampanjassa!
Mutta siihen uuteen mallistoon!

Kaikki uuden malliston tuotteet ovat nähtävilläLookBookissa. Huomatkaapa muuten Noshin käyttämät naismallit - ihania, tavallisen kokoisia suomalaisia naisia. Näistä saa realistisen kuvan siitä, miten vaatteet istuu pienemmän ja isomman naisen päälle.
Kuva: Nosh
Kuva: Nosh

Omia suosikkejani on MOTO-collegejakku puuteriroosa sekä musta KIVA-taskutunika. Myös musta raglanhihainen, kaulusrusetillinen ROOSA collegemekko on varmasti hitti tulevaan pikkujoulukauteen.

Uutuutena on myös Denim-info ja tyyliopas.

Malliston vaatteet ovat ensin tilattavissa ainoastaan edustajan kautta joko kotikutsuilta tai suoraan edustajaa lähestyen. Minä olen saanut kutsuja kotikutsuille ensi- ja sitä seuraavalle viikolle ja jos ei esteitä tule, ainakin toisessa täytyy käydä paikan päällä katsomassa ja ehkä pieni tilaus tekemässä. Voi olla, että siihen mennessä suosituimmista on jo koot loppuneet. Ainakin mustan taskutunikan veikkaan menevän kuin kuumille kiville. 

 
 


Kankaissa ihastutti useampi juttu - että jos nyt lähtisin tilaamaan, niin ois henkilökohtaisen konkurssin paikka!! Puuteriroosa ja mokka on nyt mun lempivärejä. :D Pitää siis ommella surruuttaa vanhoja varastoja vauhdilla pois ja tehdä ensin tilaa uutuuksille.


Miten te muut - mikä ihastutti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!