Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 10. lokakuuta 2016

Kädentaito- ja Hyvinvointimessut Oulussa tulevana viikonloppuna

Olettehan jo Oulussa ja lähiseuduilla asuneet huomanneet, että nyt tulevana viikonloppuna 15.-16.10.2016 järjestetään Ouluhallissa käsitöihin ja hyvinvointiin liittyvät messut - eli kahdet messut samalla lipulla! Ja miksei tänne myös kannata kauempaakin tulla, sillä nyt on mahdollisuus tehdä hyviä löytöjä ja tutustua työnäytöksiin.Hallissa on 250 näytteilleasettajaa. Joukossa sekä erilaisiin kädentaitoihin, kuten keramiikkaan, askarteluun tai ompeluun liittyviä pisteitä, sekä hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä pisteitä kuten erityyppiset kuntokeskukset, kauneushoitolat ja erilaiset hyvinvointialan organisaatiot.

Oulun Hyvinvointimessut Facebookissa


Kahden päivän ranneke on 15 €, yhden päivän lippu aikuisilta 12 € ja lapsilta 5 €, alennusryhmiin oikeutetut saavat muutaman euron alennusta. Veikkaan myös messuilla olevan monenlaisia arvontoja, kilpailuja ja tuotetarjouksia.

Itse menen messuille ensi sijassa kankaita hypistelemään ja katsomaan, ja ainakin PaaPiin, Verson Puodin ja Iloisen Kettuliinin pisteet käyn katsastamassa. Todennäköisesti tulen kuitenkin viettämään messuilla useamman tunnin ihastelemassa ja ihmettelemässä (ja vähän haahuilemassa ja haaveilemassa...)

Oulun Kädentaitomessut Facebookissa


Tapahtuman sivut löytyy Facebookista sekä Mediapro Messut -nettisivustolta, jonka kautta voi myös tilata ennakkoliput ja välttyy näin lippujonossa seisoskelulta.


Yhteistyössä Mediapro Messut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!