Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Valokuvauspäivä

Päiväkodin valokuvauspäivä. Piti tämänkin miettiminen sitten jättää viime tippaan, vaikka kuvauksesta ilmoitettiin hyvissä ajoin jo reilu kuukausi sitten. Rlle sentään vähän mietin ja valkkasin vaihtoehtoisia vaatteita vaatekaapin ns. parempien vaatteiden joukosta ennakkoon. Silti aamulla fiilispohjalta (= kiireessä) puin pojalle vaatteet päälle, lopputuloksena mielestäni kiva kokonaisuus. Noshin tähtibody, joka vielä koossa 62/68 mahtui nipin napin päälle. Vähän tämmöistä käyttötarkoitusta varten tuon kesän alesta ostinkin, onhan tuo ollut vissiin kerran päällä synttärijuhlissa. Samoin Noshin Box-housut, jotka on tarkoituksella jättänytkin paremmiksi housuiksi eikä nekään ole ollut kuin pari kertaa päällä. Tykkään kyllä tuosta kuvionnista ja harmittaa nyt vietävästi, etten aikoinaan ostanut tuota kangasta.Mutta sitten ne tytön vaatteet. Vaatekaappi on täynnä mekkoja, niinpä en edes yrittänyt ottaa projektiksi uuden tekoa, vaan saa joku sieltä kelvata ikuistettavaksi. Illalla kolmatta kertaa mutisin jo, että niin mitkähän vaatteet sitä valitaan ja keksin sitten pari hyvää vaihtoehtoa. Näistä annoin Sn tehdä itse päätöksen - haluaako hän laittaa perhos- vai kissamekon?


S valitsi perhosmekon, jonka ompelin hänelle kesällä. Ilokseni mutta epäonnekseni, sillä tämä on lyhythihainen perhoshihoilla eli vaatii alleen siis jonkin pitkähihaisen. Ainoa hyvä vaihtoehto olikin sitten pyykkikorissa, tomaattikastiketta hihassa. Eihän siinä sitten muu auttanut, kuin penkoa kangasvarasto läpi ja löytyihän sieltä lopulta se kangas, josta oon jo aikonutkin tämmöisen pitkähihaisen paidan tehdä. Noshin puuterinväristä ribbiä oli juuri semmoinen pala, josta riitti tähän puseroon. Onneksi kaavakin löytyi kansiosta valmiina, eikä muuta kuin niks naks.


Vähän tämän ompelemisen järjellisyyttä taas kyseenalaistin, kun enhän  minä millään illalla ehtinyt sitä loppuun tekemään ja aamulla olin puoli kuudelta kiinni ompelukoneessa... Lopputulos onneksi oli päälle kelpaava!

Alkaa olla taas se vuodenaika, että valon määrä ei riitä ei millään ja kuvat on sitä luokkaa. Yritäppä siinä sitten napata kuvia ikiliikkuvista kohteista...
Toivottavasti päiväkodin valokuvaaja onnistui minua paremmin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!