Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 17. lokakuuta 2016

Ylösalaisinhousut

Uusista kangashankinnoista innostuneena piti alkaa heti lyhentämään tuota vanhempaa kangasvarastoa. Pojalla tuntuu välillä semmoset mukavat käyttöhousut olevan uupelossa, niinpä ajattelin parit housut tehdä vanhan mukavaksi havaitun kaavan pohjalta. Leikkelin OB:n haaremihousujen pohjalta kankaita sillä erotuksella, että yhdistin etu- ja takakappaleen niin, että saisin molemmista lahkeista eri värisen. Nyt sitten muistelin housuista blogiinkin kirjoittaneeni, mutta onpa tainneet nuo haaremihousut tulla julkaistuksi ainoastaan Instagram-tilini puolella.


Ensimmäiset housut onnistui vallan mallikkaasti, mutta halusin muutaman muutoksen tehdä ja näistä sitten piirtelin ihan uuden kaavansa. Testihousut ajatuksena otin kangaskaapista Noshin raitafroteeta, jolle en oikeastaan muuta käyttötarkoitusta ole vielä keksinyt ja housuiksi froteekangas sopii hyvin. Tämän kankaan ostin varsin edullisesti kirppisryhmästä ison kangaspaketin mukana. Sattui vielä olemaan täsmälleen samaa sävyä olevaa aquaa resoria. Vissiin oli pientä väsymystä ilmassa, ainakaan housuja viimeistellessä ei enää ajatus luistanut yhtään. Housujen ollessa valmiit, katsoin molempia rinnakkain ja mitä! Olin ommellut housut ylösalaisin!! Ei oo todellista, ompelin sitten lahkeet ensin yhteen ja yläosan lahkeiksi tai jotain?! Pienen tuumaustauon jälkeen otin sakset kätiin ja niks naks.


Eikös se niin mene, että monet nerokkaat keksinnöt syntyy vahingossa ja yleensä virheiden kautta. Niinpä lopputulos oli oikeastaan vallan mainio. Housut on kokoa 80 ja katselin niitä, että tulikohan niistä aivan liian suuret meidän pikkumiehelle, mutta seuraavan päivän testaus osoitti housujen olevan justiinsa hyvät, vähän löysänmalliset housut.
Tein näiden housujen pohjalta myös piirtämääni kaavaan muutokset - ja käänsin sen ylösalaisin. Vielä pitää siis ainakin yhdet testihousut tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!