Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 13. lokakuuta 2016

Evelace-kutsuilla

Välillä vähän toisenlaisilla kotikutsuilla, tällä kertaa Evelace-alusvaatemallistoa ihailemassa. Kävi perinteiset - lähdin "vain katsomaan" ja päätin tilata jotain heti esittelyn alkumetreillä. Paljastettakoon nyt sitten samaan hengenvetoon, että en ole moneen vuoteen ostanut uusia alusvaatteita, lukuunottamatta imetysliivejä, jotka nekin alkavat vuosien jälkeen olla aika hirvittävässä kunnossa. Ehkä oli jo siis aikakin...Evelace on oululainen yritys ja alusvaatteet suunnittelee samoin oululainen Eeva-Riitta Fingerroos. Alusvaatteita pääsee ostamaan ja sovittelemaan kotikutsujen lisäksi myös liikkeissä, esimerkiksi Kaakkurissa sijaitsee Evelace Boutique.

Rekillä oli toinen toistaan ihanampia alusasuja ja muutama tyytyväinen vanha asiakas myötäili, että eivät enää muita merkkejä käytäkkään. Kuinka moni muuten inhoaa vaateliikkeissä ostosten tekoa ja erityisesti siellä alusvaateosastolla pyörimistä? Puhumattakaan siitä, että sieltä kerrankin kotiutuisi täsmälleen sopivat rintsikat, en itse ole varmasti ikinä niitä liikkeessä jaksanut lähteä sovittamaan. Sitten onkin kaappi täynnä nättejä, mutta epäsopivia liivejä... Siispä kerrankin pääsi rauhassa sovittelemaan ja kokeilemaan erilaisia ja -kokoisia liivejä, ja sai vielä kiinni siitä omasta koosta. Rauhassa ja rauhassa, mukana ollut pikkumies hermostui, kun äiti se siinä vaan tissejä heilutteli hänen edessään eikä hänelle annettu mitään! Muutaman sovittelun jälkeen, alkoi löytyä ne sopivimmat ja mukavimmat. Olisi ollut monenlaista pitsiä, kirjailua ja rusettia, mutta käytännöllisyys saneli tällä kertaa. Kutsujen emäntäkin mainitsi, että sellaiset mahdollisimman monikäyttöiset olisi hyvät ja olin vähän samoilla linjoilla. Siinä sovittaessa pääsi muutenkin lasten kanssa käytännössä kokeilemaan niiden rintsikoiden toimivuutta ja muutama vaihtoehto rajautui heti pois. Toisin sanoen, minun rintaliiveiksi valikoitui sellaiset, jotka ennen kaikkea on mukavat päällä ja pysyvät mukana menossa, lähdenpä sitten juoksulenkille tai nostelen ja kurottelen lapsia, ilman että rinnat tipahtaa rintaliiveistä ja kaula-aukosta ulos. Esittelijä mainostikin erityisesti sairaanhoitajien suosimia ns. hoitsuliivejä, joiden kanssa ei tarvi sitä pelätä, että rinnat tipahtaisi kaula-aukosta asiakkaan naamalle. :D

Omaan ostoskassiin sujahtikin siis nämä "hoitsuliivit" eli Madonna Multi Plus-liivit taihousuilla sekä Cindy -saumattomat liivit sekä niiden kanssa hipsterit, joita ihana edustaja laittoi minulle vielä toiset kaupan päälle. Toinen setti oli tarjouksessa puoleen hintaan. Toisin sanoen ei jäänyt ostoskassille hirveästi enää hintaa ja nyt toivottavasti ei tarvitse taas muutamaan vuoteen uusia alusvaatteita. Näiden pitäisi olla ns. ikuiset, mainosti esittelijä, joka on myös aiemmin toiminut pitkään Tupperware-konsulttina.


Approved by Leevi!

Itse asiassa olin jo toista kertaa Evelace-kutsuilla. Ensimmäistä kertaa kävin viime kesänä ollessani viimeisilläni raskaana ja esittelijän suosituksesta tilasin imetysliivikäyttöön nämä Silver-urheiluliivit, joissa saa olkaimet napsauttamalla pois ja joka edestä aukeaa vetoketjulla. Tosi tukevat ja tyylikkäät. Kun nämä sitten postista saapui parin viikon kuluttua, olin muutamaa päivää sitten synnyttänyt ja maito kohonnut rytinällä niin, että en saanut niitä mitenkään mahtumaan liiveihin puhumattakaan siitä, kun tuossa vaiheessa rinnat oli niin arat, että mitä vähemmän niihin koski niin sitä parempi. Kun vielä mekanismi oli sellainen, että imettääkseen oli siis avattava koko luukku ja otettava tissi esiin, niin julkisille paikoille koin tuon vähän epämukavaksi tavaksi. Päädyin siis lähettämään nuo varsin arvokkaat liivit takaisin. Kuitenkin olen edelleen sitä mieltä, että urheilukäyttöön nämä sopivat varmasti täydellisesti ja kuka tietää, jos ehtisin tästä treenailemaan, niin nuo hankkisin.

Ajatuksissa kun oli, että voisin minäkin vuorostani pitää omat tissiliivikutsut. Mallistoon on tulossa marraskuussa asiakkaiden toiveita kuunnellen juuri ne minunkin kaipaamani äitiys-/imetysliivit! Kun vielä alusvaatteiden kokoskaala on melkoisen laaja, niin en uskoisi kutsujen järjestämisen jäävän vierasmäärästä kiinni. Ja ehkä itsekin voisin tarvita vielä ns. salonkikelpoiset rintaliivit - eipä sillä, että niitä olisi ketään katsomassa mutta eihän sitäkään ikinä tiedä!!!


Ja sori nyt, että joudun tuottamaan pettymyksen ettekä saa asukuvia!
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!