Instagram @sarkkuk

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Valmistujaiset

Tuntikausien leipomisten päätteeksi pääsin eilen vihdoin ja viimein kahvittamaan vieraita. Kutsutuista saapui lopulta paikalle vain kolmasosa, puolet ilmoittaneistakin perui / skippasi tulonsa. Pöytä notkui tarjottavista ja tässä kauhulla odotan ens viikkoa, kun mun pitäis yksinäni monta päivää nyt syödä noita kakkuja pois. :D


Tarjollahan oli ainakin piirakkaa, pikkupitsoja, voileipäkakkua, muffinsseja, täytekakkua, kahta erilaista juustokakkua, coctailpaloja, dipattavia kasviksia, sipsejä, pähkinöitä... Voin sanoa, että paljon jäi syömättä! Koitin leipomisten lomassa tallentaa reseptejäkin talteen, eli kattotaas, jos niitä täälläkin näkyisi.


Leevikin jopa uskalsi jossakin vaiheessa tulla pois piilosta vaatekaapista.


Vieraat myös oli jaksaneet muistaa mua ihanilla lahjuksilla.


Olen punaisten ruusujen ystävä, ja tämä muhkea yksilö on kyllä upea.


Leevi ei sentään tällä kertaa yrittänyt syödä tätä, mutta sen sijaan tappaa sen ilmeisesti juomalla pois sen kasteluvedet. (Tuossa vaiheessa maljassa oli pelkkää vettä).


En tosiaan ole hirveästi asioistani huudellut turuilla ja toreilla, joten pari pulloa kuohuvaakin sain. Nämä pääseekin poksautettavaksi sitten vaikka juhannuksena :)


Viinilaseja mulla ei ollutkaan, ja suklaata nyt ei ole koskaan liikaa. (On sitä aika paljon, mutta eiköhän näin namit uskalla jossain vaiheessa syödä eikä vain säilöä).



Sisustukseen sointuvat kynttilänjalat, ja lisäksi pääsen leipomaan lisää tällä pinkillä kakkuvuoalla! Meinasin muuten jo ostaakin samanlaisen, eli hyvä etten.



Kauniita kortteja, jotka kyllä pääsee esillekin saakka...


...lisää kauniita ruusuja...


...sekä pieni chilin taimi, jonka toivoisin menestyvän, mutta pahoin pelkään kasvatustaitojani.


Lisäksi lahjakortti ja pieni määrä rahaa.

Summa summarum, hienot kekkerit oli, vaikka valitettavan moni ei päässytkään paikalle. Olin kyllä aika väsynyt jo loppuillasta, kun olin mm. kaksi päivää pelkästään leiponut ja siivonnut. No, ei vieraatkaan olleet hirveän riehakkaalla biletuulella, ja viimeiset vieraat poistuivat yhdentoista jälkeen. Olisi kyllä ollut mukava istua iltaa pitempäänkin, mutta rehellisesti sanoen olin kyllä myös ihan poikki ja helpottunut, kun vaan pääsin nukkumaan ennen puolta yötä :D Ei sitä kaikkea enää jaksa näköjään tässä vaiheessa.

Kiitos vielä kerran kaikille juhlissa olleille tai muuten muistaneille :)

6 kommenttia:

  1. Onnitteluni! Ja on teillä ollut kyllä herkulliset tarjoilut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!

      Joo, vaikka osa leipomuksista ei meinannut mennä ihan niin kuin Strömsössä, niin koristeilla sai paikattua aika paljon, ja lopulta kaikki maistui kyllä myös hyviltä!

      Poista
  2. Onnea valmistumisesta! Hyvältä näyttää tarjoilut. :) Itselläni oli kans tuossa tammikuun puolella valmistujaiset ja tein iha älyttömän paljon kaikkea syötävää, vieläpä aika hintavia juttuja. Ja tietysti melkein puolet kutsutuista jättivät tulematta... Sitä saiki sitten itte mussutella herkkuja kyllästymiseen asti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt oli onneksi hyviä tarjouksia kaupoissa, että jotkut aineksetkin sai halva(/-emma)lla, mutta enpä silti uskalla ynnätä kauppalaskuja - kyllähän nuille hintaa kertyy :D Jos kaikki kutsutut tai ees aikoneet olis tulleet, niin hieman pienemmäksi ois jäänyt nuo rääppijäiset, joita koitan kovasti nyt yksin tuhota. Onneksi on tuo pakastin, johon mm. piirakat ja juustokakut sai jemmaan, mutta kyllä ei tee mieli hetkeen kakkuja näiden jälkeen syödä...

      Poista

Ilahduta kommentillasi!