Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kesäkiri vk. #3

Kuva

Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 3: -0,4 kg (+-0 kg)
Projektin alusta: -0,4 kg

Nytkähtihän se paino lopultakin alas päin! Kuten viime postauksessa asiaa pohdin, niin liekkö aikaisemman jumituksen syynä sitten ollut liika stressi ja kiire, kun nyt oon tietoisesti koittanut vähän löysätä. Toisaalta olen myös kiinnittänyt syömisiini enemmän huomiota. Varsinkin, kun nyt taas alkaa olemaan hyvä vihannes- ja hedelmäkausi, niin olen palannut juurille ja alkanut surauttelemaan smoothieita sekä syömään enemmän salaatteja.Liikunnat:
Ma: -
Ti: -
Ke: Vaunukävely 30 min
To: -
Pe: Kuntosali 50 min
La: -
Su: Vaunukävely 3,7 km 40 min

Vappuaattona kaupungilla kävelin ees sun taas, aktiiviseksi kirjasin 30 min vaunujen työntelyä. Perjantaina en malttanut olla lähtemättä salille, koitin kuitenkin hieman iisimmin ottaa. Tasapuolisesti treenasin jalkoja, käsiä ja keskivartaloa.  Sunnuntaina käytiin koko perheellä iltapäiväkävelyllä kaupan kautta.


#Syntilista:
Ma: -
Ti: -
Ke: Pieni vappumunkki, munkkirinkilä, simaa puolisen litraa
To: Vappumunkki, simaa
Pe: 1 kpl voileipäkeksi tuorejuustolla
La: Muutama pieni pala suklaata + sokeritonta suklaata pari palaa
Su: -

Herkuttomuus sujuu niin hyvin, kuin olosuhteisiin nähden nyt vaan voi mennä. Miksi joka hiivatin viikko pitää olla joku juhla/pyhä, jolloin ei vaan voi olla näitä harvinaisia herkkuja syömättä?! :D Lisäksi messuilla oli tuon Herkkutuotteen myymiä suklaa- ja toffeemaistiaisia tarjolla, pakkohan se oli niitä maistella. Ostin  itselleni sokeritonta chilisuklaata pahimpaan herkkunälkään. Ja jos ei nämä houkutukset riitä, niin niitä houkutuksia kyllä riittää - viime viikolla kaupassa jaettiin pääsiäissuklaata asiakkaille ilmaiseksi! Pakkohan se oli tarjoukseen tarttua, mutta maltoin mieleni ja edelleen suklaamunat nököttää herkkukaapin ylähyllyllä. Ja kaupan karkkikäytävällä (jos minä saisin päättää, niin nämä kaupan karkkihyllyt sijottaisin kyllä ihan muualle kuin kassojen viereen) hermoja kutkuttaa Fazerin uutussuklaa, mustikkajugurtticrisp. Kyllä nyt koetellaan joka taholta. Arvatenkin käyn ihan ensimmäisenä ostamassa tämän suklaalevyn, kunhan tästä kesäkiristä toivun.


Viikon kuvasaalis on vähän heikohko, luurini on edelleen huonossa, eikä kameraa muista/jaksa aina kantaa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!