Instagram @sarkkuk

tiistai 20. toukokuuta 2014

Pikkuvarpaat auringossa

Meillä oli viikonloppuna edessä myös uuden autoni renkaanvaihto-operaatio, ja olisko parempaa säätä voinut tälle hommalle sattua? Isin vaihtaessa renkaita minä vietin Sn kanssa aikaa auringossa paistatellen isolla pihalla.


Olikohan mikään yllätys, että ei meidän neidin jalassa taas sukat pysyneet. Kun niitä jo pari kertaa kiskoin jalkaan takaisin, niin luovutin ja annoin mennä ilman, tuntui se maa kuitenkin jo auringon porottaessa niin lämpimältä.



Tämä pieni tutkimusmatkailija oli kyllä ihan täpinöissään, kun hoksasi uuden maailmansa mahdollisuudet. Vähän ensin hämmästeli ja kummasteli käsien ja jalkojen alla pisteleviä kuivia ruohotuppoja, mutta ne ei menoa haitanneet, kun pääsi tutkimaan ympäristöään maasta käsin.




Äitinsä tyttö - heti maata tonkimassa! Tuli muuten todistettua taas, että ei se mitään lapsi mitään lelukuormaa kaipaa - vanha kunnon käpy oli tällä kertaa hyvin kiinnostava leikkiväline! (Hiekkalaatikko oli muurahaisten valtakuntaa, niin en itse ainakaan sinne uskaltanu lasta istuttaa.) Haaveilen niiiiin omasta pihasta!


Auringossa paistattelu teki tehtävänsä, illalla naamani helotti punaisena kuin keitetyllä ravulla. Onneksi tämä laski pian, ja jospa kohta voitaisiin siirtyä jo rusketuksen puolelle. Pitäisi muuten kaivella noita aurinkorasvapurnukoita ja tehdä inventaario, onko siellä lapselle aurinkorasvaa vai pitääkö lähteä sellaista shoppailemaan.


Jännällä muuten odotan, miten aurinko ottaa tuohon meidän tyttöön. Oletuksena kun on hänellä olevan geeniensä myötä enemmän pigmenttiä, eli varmaan pienikin määrä aurinkoa tarttuu häneen rusketuksena.

Auton renkaista saatiin tosiaan vain puolet vaihdettua, eli nyt pitää metsästää autofirma, jossa vaihattaisi ja ostaisi loput renkaat.

2 kommenttia:

  1. Mie ostin kuopukselle viikonloppuna ekat kengät, jotka jalassa sitten eilen ulkoiltiin moneen otteeseen. Ja hienosti niillä onnistui kävellä :)
    Kuopus alkaa muuten aina nauraa räkättään täyttä kurkkua ko kengät näkee :)
    Ihana kun päästään näiden oienten kans ulos jo muutenki ko vaunujen kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläki kenkiä kyllä ois, tuli vaan niin yllättäen tää kesä, että en ehtiny yhtään reagoida. Kait ne pitää alkaa neidin jalkaan totuttamaan, jos ne ees pysyis jalassa paremmin ku sukat.

      On kyllä mahtavaa päästää ulos telmimään. Vaunuissa kun ei voi paljon muuta ku nukkua.

      Poista

Ilahduta kommentillasi!