Instagram @sarkkuk

tiistai 13. toukokuuta 2014

Oulun Lastenmessut + Pika-arvonta

Kävin tosiaan pari viikkoa sitten Oulussa järjestetyillä kolmen messun pompsissa, ja siellä kuulin kesällä olevasta messutapahtumasta. Sen jälkeen minut tavoitti tieto, että Oulussa järjestetään itse asiassa Lastenmessut jo nyt toukokuussa, tulevana viikonloppuna 17.-18.5. klo 10-17 Ouluhallissa.

Lastenmessuilla on paljon nähtävää ja koettavaa myös perheen pienimmille molempina päivinä. Livemusiikkiakin on tarjolla, kun lauantaina klo 13-14 esiintyvät Hevisaurukset, ja sunnuntaina Ipanapa Live klo 13-14. Sunnuntaina paikalla voi myös nähdä Tyrannosaurus Rexin klo 11, 12.10 ja 15.00! Lastenmessujen ohjelmaan voit tutustua heidän nettisivuillaan OHJELMA.

Messuilla on myös lasten oma leikkiosasto. HopLop on tuonut paikalle mm. Suomen suurimman pomppulinnan, Mustekalan. Lisäksi Lastenmessuilla on paljon lasten tuotteisiin erikoistuneita näytteilleasettajia.

Osa Lastenmessujen markkinointibudjetista menee hyväntekeväisyyteen. Jokaisesta Oulun Lastenmessujen Facebook-sivun tykkäyksestä lahjoitetaan 5 senttiä Oulun Hopelle! HOPE on vapaaehtoisjärjestö, joka auttaa vähävaraisia, kriisin kohdanneita tai huostaanotettuja lapsia. Tee siis yhdessä hyvää. Sivuilla saat myös lisää informaatiota tapahtumasta, ja käynnissä on myös heidän oma arvonta.

Messujen lippuhinnatkaan eivät ole päätä huimaavat, aikuiset pääsevät sisään messuhuumaan vaivaisella kympillä, ja alennusryhmät saavat lipusta euron alennuksen. 3-15 -vuotias lapsi saa lipun puoleen hintaan, ja kaikki alle 3-vuotiaat menevät ilmaiseksi.



ARVONTA

Nyt myös minulla on yhteistyön merkeissä mahdollisuus arpoa kaksi perhelippupakettia messuille! Perhelipulla mukaan pääsee 2 aikuista + 2 lasta. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja laittamalla mukaan toimivan sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa heti arvonnan jälkeen. Arvonta-aika alkaa N-Y-T ja päättyy jo torstaina klo 20.00! Julkistan voittajat tämän jälkeen ja olen heihin yhteydessä. Liput saa lunastettua messujen lipunmyynnistä nimeä vastaan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


Onnea arvontaan, ja törmätään messuilla! 
Itsekin olen messuilla ständeilemässä Tupperwaren konsulenttina lauantaina klo 14.30-17.00. Kannattaa tulla moikkaamaan ja katsomaan, millaisia tarjouksia meillä on tällä hetkellä myös lapsille!



Yhteistyössä Oulun Lastenmessut

8 kommenttia:

  1. Tuolla täytyy ehdottomasti pyörähtää ja mikäpä ois parempaa kuin ilmaisliput! Mukana siis. suusilo@gmail.com

    VastaaPoista
  2. mukana!
    emmi.saali a luukku.com

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana. terhikum@suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. Sunnuntaina ois tarkotus mennä käymään tuolla koko poppoolla niin ilmaisliput kyllä kelpais :) t.mallinen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa
    pauleceb(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukana, mukana!
    arskari(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana, ois kiva päästä tuonne!

    aisha18 (at) netti.fi

    VastaaPoista
  8. mukana!
    marjo_k87(at)hotmail.com

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!