Instagram @sarkkuk

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesäkiri vk. #5

Kuva

Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 5: -0,1 kg (-0,7 kg)
Projektin alusta: -1,2 kg

Huonomminkin voisi mennä. Viime viikkoon ero vain miinus sata grammaa, mutta ollaanpahan kuitenkin laskusuunnassa. Puoli kiloa matkaa ns. tavoitteeseen, jospa se sieltä tulisi seuraavien viikkojen aikana hitaasti ja varmasti.


Ma: Kävely 4 km 40 min, Pyöräily kokoukseen, 6,2km x 2, yht. 50 min
Ti: -
Ke: -
To: -
Pe: Kuntosali 50 min
La: Iltakävely vaunutellen, 3,5 km 45 min
Su: -

Ihan piti muistista kaivella, mitäs liikuntaa sitä on tullut harrastettua, eli ei kovinkaan paljon. Muuta puuhaa viikolle on taas kertynyt niin, ettei oo ollut aikaa, ja lisäksi viikolla satoi vettä, niin ei ulos tehnyt mieli. En nyt silti ihan istuskellen ole ollut, oon kävellyt pikkumatkoja. Maanantaina kävelin mutkien kautta vähän pitemmän kauppareissun, ja illalla pyöräilin kokoukseen. Loppuviikosta vääntäydyin salille, ja pitkästä aikaa salitreeni malttoi niin, ettei pois olisi tahtonut (Skin viihtyi lapsiparkissa tosi hyvin tämän aikaa, kun sai vielä ikäistään seuraa sinne). Lauantai-iltana oli kyllä hermot kireellä (ai miten niin sen huomasi myös postauksesta ;I ) eli oli pakko päästä happihypylle!



#Syntilista:
Ma: Kokouksessa 2 lettua + mansikkahilloa
Ti: Äitienpäiväkakun jämät
Ke: -
To: Jäätelö
Pe: -
La: 2 Daim-keksiä, pala Toscakakkua
Su: Messuilla näytemaistiaisia, jäätelö, illalla vajaa 2 munkkia

Ja viikkohan alkoi taas kokouksessa lettukesteillä... (onneksi tosiaan ees pyöräilin sinne). Myös äitienpäiväkakku jäi vielä kummittelemaan jääkaappiin, eli pakkohan "jonkun" oli ne jämät syödä. Kävin kans kaverilla kahvittelemassa ja syötiin jäätelöt. Viikonloppuna lähikaupassa oli jotkut synttärit, ja siellä tarjoiltiin kakkukahvit - minä en edelleenkään osaa tällaisista kieltäytyä! Sitten oli myös ne Lastenmessut, siellä kojuilta eksyi suuhun muutamia maistiaisia leivoksista, pari karkkia ym. Ostin lakritsijäätelön. Illalla kahviteltiin, ja söin 2 munkkia - toiseen piti äidin uhrautua lapsen vuoksi. ;)



Eli olipahan herkutteluviikko taas.
Nyt rotia taas tähän touhuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!