Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesäkiri vk. #6

Kuva
Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 6: +0,7 kg (-0,1 kg)
Projektin alusta: -0,5 kg

Säälittävää. Tämä nyt oli ihan odotettavissa, kohta näettekin miksi...

Liikunnat:
Ma: Vaunukävely 5 km 50 min
Ti: SatsCore 30 min
Ke: -
To: -
Pe: -
La: -
Su: -

Nyt ei hyvä heilu. Puolustaudun nyt kuitenkin sillä, että tekemistä on piisannut, ja keskiviikkona päälle iski pieni kesälentsu. Minulla oli kyllä vakaa aikomus raahautua salille to ja pe, mutta pää täynnä räkää, se ei liene kovin järkevää. Pe pakkasin jo salikamppeet valmiiksi ja olin jo kaupungilla, mutta sitten iski järjetön päänsärky, joka ei laantunut, eli se siitä aikomuksesta taas.

Kuva


#Syntilista
Ma: 2 x lettu+mansikkahilloa
Ti: Pannukakkuaa+mansikkahilloa
Ke: Muffinsseja, suklaapannukakkua
To: pulla
Pe: Muutama maapähkinäkeksi, Jättis-sitruunajäätelö Sn kanssa "puoliksi"
La: -
Su: 2 muffinssia, croissant

Syntilistani on pidempi kuin nälkävuosi. Tuo kattaus sopis täydellisesti esim. "Olet mitä syöt" TV-sarjan introon kauhumusiikin kera. Homma lähti taas ihan käsistä. Näköjään, kun jo maanantaina aloittaa herkuttelun, niin loppuviikko on sitten yhtä alamäkeä. Kahvittelemassa on käyty monessa paikassa ja sisältyipä viikkoon taas yhdet 1-vuotissynttärikemutkin! Ja tottakai sen salikäynnin jos skippaa, niin ansaitsee siitä hyvästä isoimman kaupasta löytyvän jäätelön... Tämän kesäkirin voisi näköjään muuttaa niin, että jos joku kaipaa vinkkejä siihen, miten lihoa nopeasti ja kerätä sitä lihaa (läskiä) luiden ympärille, niin täällä piisaa neuvoja siihen!Kaksi viikkoa jäljellä. Saas nähdä, miten projektin käy.


(Valokuvasaaliskin on melko köyhä, mutta sainpahan uuden luurin takuusta, ja nyt kun taas ensin "opin" sitä käyttämään ja sovelluksetkin alkaa toimia, kuvien määrä toivottavasti taas lisääntyy.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!