Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 25. heinäkuuta 2016

1-v synttärilahjat

Pikkumies sai lahjaksi ihania juttuja ja minun toiveita oli joka kuultu (=luettu) tai muuten vaan vieraat tiesi hyvin, mitä 1-vuotias pikkupoika haluaa.


Isosisko avusti pakettien avaamisessa. Ensimmäisestä paketista Skin sai oman pikku lahjan, saippuakuplia, jotka riensikin heti puhaltamaan (ja kärkkyi hetikohta puhaltaa myös pikkuveljen saamat saippuakuplat). Isänsä aijemmin vähän aliarvioi Sn kykyjä ymmärtää, että paketit on Rlle eikä hänelle, onhan me ennenkin synttäreillä oltu. (Eikä muutenkaan meillä tarvi leluja alkaa omimaan itselleen, yhteisesti niillä leikitään.)Vaatteita R sai, jalkapalloilijaperheeltä oman jalkapallopelaajan vaatesetin sekä T-paidan. Kasvunvaraa molemmissa, mikä on hyvä, jotta eipähän jää heti pieneksi. Kotikäytössä menee jo nyt hyvin vaikka vähän reiluja onkin vielä.


Minä itse en hirveästi ehtinyt ajattelemaan lahjoja, mutta tulipahan näitä kuitenkin. Joskus keväällä ompelulehteä katsellessa sain eräästä kaavasta vision tehdä Rlle synttärivaatteet. Kaava ja kangas on siitä asti ootelleet tekijäänsä, ja nyt tietysti paria päivää ennen synttäreitä muistin tämän. Niinpä edellisiltanakin vielä ompelin napinläpejä silmät ristissä ja juhla-aamuna päättelin vielä lankoja ja surautin resorit housuihin. Mutta valmista tuli ja R sai kun saikin juhlavaatteet päällensä.
R sai myös omia legoja, kun sai Duploista poliisiauton ja pankin. Toisenkin auton hän sai, puisen paloauton. Meillä ei aijemmin noita autoja kovin paljon ollutkaan niin hyvä, että nyt on niitäkin.
Kirjat tuli pakettiin kuin tilauksesta (vahingossa, kun Vaukirjan kirjakerhosta tuli edellisenä päivänä paketti, jota en ollut hoksannut perua). Meillä on tykätty tämän tyyppisistä kirjoista, niin päätin sitten antaa ne Rlle lahjaksi. Possun farmilla ja Maalla-kuvasanakirja on hyvin nyt myös teemoitettu, kun viime aikoina on nähty paljon maatilan eläimiä.Ja se koira. En tiiä kumpi ilahtui lahjasta enemmän. S vai R. Niin kuin aiemmassa lahjatoivepostauksessa mainitsin, on tämä ollut meillä kestolahjatoive ihan Sn vauva-ajoista saakka. Isänsä oli kuulemma nyt myös miettinyt tämän ostamista, mutta oli nähnyt kaapista, että olin sen hankkinut. Tämä oli nyt tämmöinen kierrätyslahja - tein nimittäin joskus aikaisemmin tämän huippulöydön kirppikseltä ja ajattelin sitten antaa sen lahjaksi.Vielä R sai pinottavat palikat ja tämä oli myös mieluinen. Niin kuin sanoin, R tykkää kovasti purkaa asioita ja niin lähtee heti palikat irti tästäkin ja kiinnostui hän jo niitä laittelemaankin. Myös tuo 3-vee on koonnut tätä mielellään.R kiittää!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!