Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle

Meidän 1-vuotissynttärit lähestyy kuin varkain ja juhlitaankin nyt tulevana viikonloppuna. Vastaavan postauksen tein myös Slle aijemmin, sen voit katsoa täältä. Tällä kertaa meillä onkin lapsille olemassa jos jonkinlaista lelua ja vehjettä eli ne karsii kyllä tällä kertaa kovasti tätä lahjatoiveiden määrää. Mitä siis ostaa 1-vuotiaalle pojalle, kun "kaikkea" jo on ja kovin paljon uusia leluja ei mahdu edes säilöön?Muutama idea mielessä on ja pääosin ne onkin jo vanhojen lahjatoivelistojen pohjalta kierrätetty. Meidän tuleva 1-vuotias on tällä hetkellä kiinnostunut kovasti kaiken purkamisesta ja suuhun tunkemisesta, ja kaikki räpellettävissä oleva kiinnostaa myös.


Kuva Prisma.fi

Kuva Tokmanni.fi
Kuva Verkkokauppa.com


LEGO DUPLOT
Kun vain joku kasaa, niin lapsi tykkää purkaa erityisesti legotorneja. Isot Duplot on turvallisia vaikka suuhun vielä välillä menisikin. Erityisesti My First Ensimmäinen -sarjan legot on suunniteltu aivan pienille, mutta näitähän voi aivan hyvin käyttää vielä isompanakin (tod.näk) kasvavan legokokoelman kanssa.


Kuva Biltema

Kuva Prisma.fi

BRIO JUNARATA + LISÄOSAT
Kun näin tämän kaverilla, tämä sai paikkansa heti kestolahjatoiveiden listaan. Meille on eksynyt muutama puinen junaradan kisko junineen, ja tätä junarataa olisi hyvä lähteä rakentamaan lisää. Useimmat pakkaukset on tarkoitettu vähän isommille lapsille, mutta kun vanhempana laitan aivan pienimmät osat lapsen ulottumattomiin, niin tästä tulee varmasti mieluinen lahja pienillekkin.
Kuva Karkkainen.com
PONNAHDUSLELUT
Näitä meillä ei vielä ole, ja silminnähden on kaikki tämmöiset räpeltämiseen soveltuvat lelut, joissa on jokin yllätysmomentti, kiinnostaneet meidän poikaa.

Kuva Toys R Us

FISHER PRICE -TOIMINTALELUT
Tämä Live & Laugh -sarjan koiranpentu on ollut jo varmastikkin jokaisella lahjatoivelistalla ja viimein olen nyt itse päättänyt sen pojalle antaa lahjaksi. Fisher Price-tuotteet on ajattomia, kestäviä ja värikkäitä ja tähänkin sarjaan kuuluu monta ihanaa juttua, joista lahjaidean saa.

Kuva Toys R Us

PARKKITALOT JA AUTOT
Pitäähän jokaisella pojalla (ja tytöllä) olla omat autot, ja niille parkkitalo. Lasten keskuudessa tämä autotallit ja parkkitalot on myös yksi aikaa kestävä suosikki.

Kuva raskauskeiju.fi
Kuva polarnopyret.fi


ENSIASKELKENGÄT JA JARRUSUKKIA
1-vuotiaalle juuri kävelemään opettelevalle hyvä lahjaidea on myös laadukkaat ensiaskelkengät. Kengän kokoa ja tarvitsevuutta yleensäkin kannattaa tietysti vanhemmilta kysyä (esim. meidän poika saattaisi tarvita koon 21 kengät mutta jalan kokohan vaihtelee todella yksilöllisesti) ja vaikka tarvittaessa osallistua vaikkapa vain kustannuksiin tai ostaa lahjakortti johonkin liikkeeseen niin, että kenkää voi itse käydä sovittamassa ennen ostopäätöstä. Kenkiä huomattavasti huokeampi lahjaidea on liukuesteillä varustetut sukat, jotka ainakin meillä on akuutissa tarpeessa.


SÄÄSTÖRAHASTO
Monella lapsella, varsinkin jos useampia on jo ennestään, on jo lelua ja vermettä tarpeeksi. Yhä useammalla on myös pankkiin tehty oma säästörahasto, eikä mielestäni ole ollenkaan hassumpi idea, jos sen tavaramäärän taltuttamiseksi haluaa tehdä sijoituksen lapsen rahastoon tämän tulevaisuutta ajatellen.Mitä te olette ostelleet lahjaksi 1-vuotiaalle, puuttuuko listasta joku ehdoton toive, must have -juttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!