Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hiekkaleikkejä rannalla

Ihanat ilmat jatkuu lasten ja äidin mielen piristykseksi! Eilen aamutouhujen jälkeen lähdettiin taas uimaan. S ihan oma-aloitteisesti pakkasi meille hiekkalelut mukaan ja hoksasipa vielä ottaa kaikki lelut kahtena kappaleena. Tällä kertaa otin siis molemmat lapset mukaan ajatuksena kokeilla, miten käy... S mennessä autossa sanoi sitten, että se unohtui se rengas. Kysyessäni jo, mikä rengas, tajusin, että minäpä unohdin pakata uimarenkaat ja kellukkeet mukaan. Oltiin kuitenkin jo puolivälissä menossa, niin en kehdannut kääntyä pois vaan sanoin Slle, että sitten ei saa kauas mennä kun niitä ei ole mukana.


Käytiin Inkonnokassa, joka meiltä suunnistaen taitaa olla lähin ns. virallinen uimapaikka. Meren rannalla kun oltiin, niin tuulihan tuolla oli kova. Aaltoja tuli sen verran, että en uskaltanut Ra laittaa veteen ollenkaan. S kävi kokeilemassa vettä ja sanoi sen olevan kylmää.
R innostui onneksi leikkimään hiekkaleluilla ja näytti olevan mieluista puuhaa kauhoa märkää hiekkaa ämpäriin. Ja suuhun.

Rannalle oli muodostunut (vai tehty?) erilaisia "kahluualtailta", ja hetken pohdiskeltuani laitoin Rn sitten sellaiseen vettä läiskyttämään. R hetken pärsi veden kanssa, mutta kiinnostui sitten muiden lasten touhuista. S myös huomasi, että näissä vesi oli lämpimämpää, niinpä molemmat sitten leikki näissä pienissä lammikoissa. Mutta vaikka Skin hyppi ja pomppi minkä ehti, alkoi tuo tuuli kuitenkin tarttumaan ja kohta neitokainen värisi vilusta. Hetken pyyhkeen sisällä tuumittuaan, S totesikin, että lähdetään kotiin. Mutta oli kuulemma silti ollut kiva käydä uimassa ja kun kyselin, että tullaanko joku toinen päivä uudestaan, niin oli vastaus myönteinen.

Selvisin tällä kertaa reissusta siis hyvin yksin kahden lapsen kera. Molemmat sippasi aika hyvin autoon kotimatkalla. Ens kerralla jos olisi kuitenkin ne kellukkeetkin vielä mukana. Mun pitää myös selvästi suunnata ostamaan jonkinlaista ranta-alustaa, tuollakin joka paikassa hiekka oli märkää eli tavallisella pyyhkeellä ei olisi tehnyt oikein mitään - jos olisin edes jonkunlaisen istuma-alustan vieläpä muistanut ottaa mukaan. Eli toivotaan lämpimien ilmojen vielä jatkuvan tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!