Instagram @sarkkuk

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Leppäkerttuleikkipuistossa

Sunnuntain ajankuluksi käytiin meidän lähileikkipuistossa. Kyseessä on siis Junttapolun leikkipaikka Haukiputaan Htonkankaalla. Huolimatta siitä, että meiltä matkaa tähän on vain muutama sata metriä, käydään silti tässä aika harvakseltaan. Tämä kun sijaitsee vähän syrjässä eikä esim. kauppareittien varrella, niin kuin meidän muut vakiopuistot. S kuitenkin tänne on puhunut haluavansa vuorostaan, niin ihan asiasta tähden käytiin nyt sitten tässä. Koska tämä on metsän keskellä, niin siitäkin johtuen täällä on myös yleensä sääskiä. Niitä ei onneksi nyt ollut, sen sijaan joku paarma pörräsi ja istuipa heinäsirkkakin viereen sirittelemään. Tässä alueella on paljon lapsiperheitä, eikä nytkään oltu kuin hetken keskenämme puistossa. S olisi halunnut ikäisestään tytöstä kaverin, mutta nämä ei oikein nyt lämmenneet hänen lähestymisyrityksilleen - ei ilmeisesti kaikki ole luonteeltaan noin rempseän avoimia, kuin meidän tyttö (säilykööt hänelle tämä luonteenpiirre aina...!).



Miksi tätä kutsumme juurikin leppäkerttupuistoksi, niin se johtuu tästä pienten liukumäestä, jossa on leppäkerttukuviot. Pienempänä tämä oli Sn suosikki, leikittiin tuossa kukkuu-piiloja ja hän tykkäsi laskea tästä liukumäkeä. Nyt sitten enää harvemmin, kun tahtoo olla jo vähän pieni hänelle.



Rkin tykkää nykyisin liukumäistä, mutta hänelläpä onkin oma tapansa niissä mennä. Hän nimittäin kiipeää tuolta alhaalta mäkeen, konttaa vähän matkaa ylös ja liukuu mahallaan alas. :D Hauskaa seurattavaa.



S osaa tosiaan nyt itse kiipeillä ja roikkua ja on taidostaan ylpeä. Uskalsin nyt sitten päästää itsestään kipuamaan ylös - vähän aikaa sittenhän meille sattui haaveri juurikin tässä telineellä, kun luotin liikaa hänen taitoihinsa ja muksahtikin pää edellä ylimmältä portaalta alas. Tästä on jo reipas kuukausi aikaa, taidot on näköjään siitä kehittyneet mutta silti aina muistuttelen olemaan varovainen.






Vaikka tämä on pieni leikkipuisto, niin tässä on silti välineitä joka lähtöön. Karusellia ei ihan jokaisesta puistosta löydykkään. Sen sijaan hiekkalaatikkoa täällä ei ole, mitä olen kuullut varmasti jokaisen vanhemman harmitelleen. Täällä oli vielä pari vuotta sitten myös pöytä ja tuolit, mutta ne vietiin pois eikä uutta ole näkynyt tilalla.



Psst.. Arvatkaapa vaan, kuka on maalannut nuokin taustalla häämöttävät punaiset talot... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!