Instagram @sarkkuk

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Paulapuistossa

Joko oululaisille lapsiperheille on tuttu blogi Otetaan hiekkalelut mukaan, jossa perheenäiti lapsineen käy läpi kaikki Oulun leikkipuistot ja bloggaa niistä? Jos ette ole ikinä kuullutkaan, niin nyt on aika - kipaiskaapa linkistä katsomassa vinkit vaikkapa ihan oman asuinseudun leikkipuistoista.







Me käytiin kylästelemässä pitkästä aikaa Sn pikkuvauva-ajoista tutun masulaisperheen luona Ritaharjussa. Kolmen kolmivuotiaan ja kahden vauvan kera päätettiin käydä läheisimmässä leikkipuistossa, joko lasten energiaa purkaaksemme tai vähän sitä lisätäksemme - millä päällä kukainenkin joukosta sattui olemaan.

Meidän lapset tykkäsi vaihtelusta. Paikan kiipeilykeskus oli just passelin kokoinen tuolle meidän kohta vuosikkaalle, joka tykkää kiipeillä ja mennä portaita edes taas. Hiekkalaatikolle otimme mukaan hiekkalelujakin, mutta kovin kauaa eivät muksut siinä jaksaneet keskittyä, vaan paikan kiikut kiinnosti eniten. Vauvakiikkuja puistossa oli vaan yksi, mutta mukavana lisänä oli kaksinistuttava kiikku. S luiskahti tosin siitä kesken vauhdin alas, mutta ei onneksi edes säikähtänyt vaan jatkoi kiikkumista heti sen jälkeen. Paikalla oli pari muutakin lapsiperhettä, ja tietysti meidän tyttö aloitti taas käsikähmän vähän pienemmän pojan kanssa... *Huoh*

S kun muutenkin tykkää leikkipuistoista paljon, niin oli taas pienen työn takana houkutella täältä pois lähtemään. S siis varmasti antaa leikkipuistolle täydet pisteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!