Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 30. heinäkuuta 2016

Poika sinä olet tähti (Pikkumiehen synttäriasu)

Nämä ompelukset vilahtikin jo aijemmissa synttärikuvissa, mutta omistetaan niille nyt vielä oma postaus. Idean liiviin sain jo keväällä Ottobre Designia (6/2013 Star Master) selaillessani ja tiesin, mihin pienet palat Noshin tähtineulosta käyttäisin. Ajatukseksi syntyi itse tehdä heinäkuiselle päivänsankarille synttäreille vaatteet. Harmikseni, oli tätä tähtikangasta justiinsa liian vähän, että siitä olisin saanut koko liivin tehtyä, mutta taannoinen Noshin kilopussin sisältö tuli juuri sopivalla sisällöllä tätäkin ajatellen. Takaosan tein siis Noshin mustasta joustocollegesta. Kanttaukset ja helma Noshin mustaa resoria. Paikallinen ompeluliike Hanheli möi asuun täsmälleen sopivia nappeja.

Piirsin kaavan tähän siis jo aiemmin ja se oli koossa 74. Olisi saanut melkeinpä olla kokoa isompi, leikkasin kankaat kuitenkin reiluilla saumanvaroilla ja koko oli juuri hyvä.

Mustasta joustocollegesta sain myös Noshin Baggy-kaavalla (koko 80) housut kera pidennetyillä koivu-mustalla resorilla. Kuminauhan olen jättänyt pääsääntöisesti pois tällä kaavalla tehdyistä housuista.Vaikein osuus liivissä oli napinläpien tekeminen, varsinkaan väsyneenä kun aivokapasiteettia ei ollut enää yhtään, ei olisi ompelua kannattanut tehdä. Korjasin siis yhtä napinläpeä pariin otteeseen, onneksi musta lanka ei tuosta erotu.


Aiemmin visioin synttäripäiväksi liivin alle myös bodya käytettäväksi, mutta hellelukemissa olisi poika kyllä tukehtunut.Käyttäjä näytti vaatteisiin tyytyväisiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!