Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 15. joulukuuta 2016

Lasten joululahjatoiveet

Voi ei, jouluun on enää alta kaksi viikkoa, liian äkkiä se taas tulee vastaan...  Mitä tulee lasten joululahjoihin, niin toivelistaan voisi melkein kopioida kaikki edelliset lahjatoivelistat, sillä aika lailla samat kiinnostuksen kohteet näyttää pyörivän puolivuosittain synttäreiden ja joulujen suhteen. Meidän 3,5 -vuotias itse osaa jo aika hyvin kertoa, mitä kaikkea hän itselleen haluaisi. Kovasti saakin olla toppuuttelemassa ja selittämässä, että kaikkea ei voi saada varsinkin, jos meillä jo on vastaava juttu kotona... Eli kaiken materialistisuuden keskellä koitan lapsillekin opettaa, että ei se tavara olisi se pääasia, mutta ehkei tuollainen pieni lapsi impulsseineen ja omine tahtotiloineen ihan jaa kanssani tätä samaa ajatusta. :) :)FROZEN

Frozen sitä, Frozen tätä - tuleeko kellekkään yllätyksenä, että kaikki, missä vaan on Frozenin kuva, on meidän 3-vuotiaan tytön mieleen...? Etenkin nukkeja, mekkoja ja housuja on toivottu, myös Frozen-pyyhettä on kaivattu uimahallireissuilla. Myös Frozen laukusta ja repusta on puhuttu. Siis toisin sanoen kaikesta, minkä neiti näkee joko kaupassa tai kaverillaan. Tanssia ja uintiahan meillä 3-vuotias harrastaa, niin sitä silmällä pitäen voi tällaisia juttuja miettiä.

HalpaHalli
Kärkkäinen


TARROJA

Tarroja meidän neiti tykkää liimailla joka paikkaan. Eli tähän tarkoitukseen kun saisi vielä oman tarrakirjan, josta tarrat saa pois ja vieläpä takaisin, niin olisi hyvä. Myös jonkinlaiset tarratehtävien ja puuhakirjojen yhdistelmät on olleet viime aikoina kovassa suosiossa ja niihin meidän 3-vuotias kyllä jaksaa keskittyä jo pitemmänkin aikaa.

Lidl

HalpaHalli


PALAPELIT

Taannoisesta on ehkä isoin innostus palapelien tekemiseen jo mennyt ohi, mutta veikkaan kyllä, että jos uusi palapeli saataisiin ja äiti osallistuu auttamaan sen rakentelussa, niin innostusta kyllä löytyisi.

Lidl


LEGOT

Rakentaminen kulkee meidän suvussa vissiin verissä, siispä ei ole ollenkaan ihme, että sekä 3-vuotias tyttö että 1-vuotias poika tykkäävät puuhailla innokkaasti legojen parissa. Kaiken lisäksi legot on ikuisia, kestävät aikaa ja niillä leikkii pitkään - ja ilmeisesti niitä ei voi olla ikinä liikaa.

HalpaHalli

PIIRUSTUS- JA ASKARTELUJUTTUJA

Lapset tykkää piirrellä paljon, ja meillä S kyllä jatkuvasti olisi kynä kädessä (kehenhän lie tässä asiassa tullut....) Näköjään on kuitenkin jo tämä meidän nuorempikin kiinnostunut piirtelystä, siihen malliin kynät kiinnostavat ja vetelee jo sujuvasti viivoja paperille. Siispä erilaiset piirustusalustat pienemmälle ja kynät isommalle olisi tervetullut lisä. Myös muu käsillä tekeminen kiinnostaa, muovailuvahat taisi kuivua jo aikoja sitten ja vesiväritkin alkaa olla melko kulutetun näköiset....


HalpaHalli

HalpaHalli


Tämmöinen pieni lahjatoivelista tällä kertaa. Tästä voisi kuitenkin Joulupukki ottaa pientä vinkkiä! Ei siis mitään isoja juttuja ollenkaan, lähinnä rakennettu lasten omien mieltymysten ja kodin puutteiden mukaan. Itse olen ollut jo kaukaa viisas ja hankkinut jo suurimman osan lasten joululahjoista ja siksi tästä listasta nyt saattaa puuttuakin joku prinsessajuttu, joka aivan hyvin voisi 3-4 -vuotiaan tytön mieleen olla. Edelleenkin arvostan kovasti monia itse tehtyjä ja aineettomia lahjoja ja ennen kaikkea pelkästään ihan arjessa huomioimista. Varsinkin viime joulun jälkeen mahdollinen tavaravuori jo kauhistuttaa... Toisin sanoen vähemmän olisi enemmän tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!