Instagram @sarkkuk

torstai 20. syyskuuta 2012

Aamupala

Jos jotain Suomesta ikävöin, niin top3 kärkeen nousee marjat. Totuin niin taas siihen, että pakastimesta ja parhaimmillaan suoraan mättäältä/pensaasta pystyy veteleen kaiken näkösiä värikkäitä vitamiinipommeja naamaan millon tahansa - aamu-, väli-, iltapalaksi, leivonnaisissa jne.

Mutta kun sitä positiivisuutta pitää kaikesta etsiä, niin se on sitten siinä, että täältä sen sijaan saa tuoreita hedelmiä. Nyt alkaa vissiin kausi olla hiipumaan päin, mutta vielä pari viikkoa sitten mm. nektariinia, persikkaa ja viinimarjoja sai tarjouksesta euron kilohintaan ja varmasti tuoreena, eikä tuhansien kilometrien lentomatkustuksen jälkeen.


Oonkin sitten joka aamu vetänyt aamupalaksi jugurttia (sitä rahkaa ei siis ole täällä) erilaisilla hedelmäcomboilla höystettynä.


Tässä on sitten nämä "kevyttuotteet". 10% on täällä siis se kevytversio jugurtista, ja tuota 2%:sta kutsuttaisiin varmaan jo rasvattomaksi, sen alle ei nimittäin jugurteissa rasvaprosentit mene. Itselle tuo 2% maistuu oikein hyvin, mutta A. ei siitä tykännyt vaan piti kuulemma olla enemmän kermaisemman makusta, joten hälle pitää ostaa tuota sinistä jugurttia sitten.

Hamstrasin muuten näitä muutaman törpön viime viikolla, kun oli tarjouksessa 1,50e/purkki. Näitä menee ainakin se yks-puolitoista kuitenkin viikossa., ja säilymisaikaa kyllä on pitkälle vielä ens kuuhunkin.


Kun oikein vielä hifistelee, niin mukaan viiden viljan mysliä (mitään hiutaleita tai leseitä täällä ei todellakaan ole) sekä kookoshiutaleita. Vielä on ministi jäljellä tuliais-auringonkukansiemeniäkin (täällä niitäkin on vaan kuorineen suolattuna myynnissä) sekä cashew-pähkinöitä (näitäkään ei löytynyt kuin suolattuna).


On muuten hyvää, eikä kyllästy jos hieman tosiaan vaihtelee nuita hedelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!