Instagram @sarkkuk

lauantai 8. syyskuuta 2012

Illan vaatekriisi

Perjantai-ilta, ulos lähdössä. Tuttu pulma edessä: mutta mitä sitä laittais päälle?

Tässä huushollissa on muuten yksi iso puute: Kokovartalopeili! Jotta sitä ei sitten lähtis ihan minkä tahansa näkösenä ulos, niin hyvähän se on jotain osviittaa saada muutenkin kuin naaman osalta siitä, että miltä sitä näyttää.

Mekon vaihdoin jo kertaalleen, jotenki ei eilen mikään oikeen tuntunu istuvan (enää?) päälle. Tän mekon sitten kuitenkin valkkasin, mutta siinä tuo yläosa on ongelma. Peilin puuttuessa piti sitten räpsiä kuvia, joten tässäpä niitä tännekin.

Tuo mekko on värien puolesta mun mieleen, ja edestäkin se näyttää hyvältä. Mutta tuo takaosa! Se menee niin alas, että menee jopa rintsikoiden alaosan alle. 


Vaihtoehto 1.
Rohkeasti sitten koitin ilman rintsikoita. Etuosan kun solmi tarpeeksi tiukalle, niin ihan ok oli. Mutta edelleen tuo takaosa, nimittäin mun rusketusrajat ajaa ihan saman asian kuin ne ritsikatkin.



Vaihtoehto 2.
Jotain mekon alle. Koitin mustaa toppia, ja tuo on mun ainut musta toppi. Halterneck-mallia jos se olisi, niin sitten ehkä olisi hyvä, mutta ei näin.



Vaihtoehto 3.
Alle joku toinen toppi. Ainut tuommonen järkevä vaihtoehto oli tuommonen violetti perustoppi. Se ois ehkä muuten luottanutkin, mutta sen topin etuosan pitsireunus taas vilkku tuolta etuosasta.


Puuh... Lopulta päädyin sitten kuitenkin laittaan tän mekon, rintsikoiden kanssa, mutta väliin semmosen joskus Bershkalta ostamani mustan kaitaletopin. Siihen oli tyytyminen, joten en kuvaakaan enää ottanut - sori! :)

Mutta jännitys tiiviistyy.

Mites sitten kävikään?
Päästiinkö illanviettoon tästä vaatekriisistä selvinneenä?
Miten kävi Sarkun mekolle?
Ja kuinka illanvietto sujui?

Sen kuulette seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!