Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Herkkuja

Eli eli. Perjantaina lähdettiin ulos ihan hyvin ajoitetusti. Kreikassa kun on näitä eri pyhimyksiä (joille mm. kirkot on "omistettu") niin pe-la juhlivat sitten tuolla vuoren kupeessa olevalla kirkolla. Ilotulitukset ehdittiin siis näkemään, vaan en tietenkään saanu kameraa kaivettua laukusta tarpeeksi nopeaa, plus säädettyä asetuksia siitä että ei saanu hienoa kuvaa, höh.Joka tapauksessa matkamme johti erääseen pieneen putiikkiin, jonka bongasin alkuviikosta ja ostinkin sieltä jo jotain pientä. Pari kivaa vaatekappaletta osu sillon silmään, siellä kun oli yksittäiskappaleita vaatteita halvalla myynnissä. Sanoin sit A:lle, että jos käytäis siellä kattoon, löytyykö mitään, ja hypistelin sitten kahta mekkoa, jotka melko pieniltä kuitenki vaikutti. A patisti mut sitten sovittamaan niitä, ei kait se muu auttanut.

Lopputuloksena sitten päädyttiin kassalle, pari uutta juttua kassissa PLUS tuo illaksi ylleni laittama mekko :D Oli ilmeisesti niin hyvän näköinen mekko tuo jota sovitin, että A sano että jättää se päälle saman tien.

Sitten uusissa kuteissa käytiin syömässä vanhassa tutussa paikassa Afroditessa.


Tälläkin kertaa valittiin valmis menu, halpaan hintaan hyvää ruokaa. Sisälsi tämän kreikkalaisen salaatin ja viiniä...


... sekä souvlaki-lautanen kahdelle pitaleivän ja tsatsikin kera - 17,90 e.

A vielä otti alkupaloiksi semmosen rapulautasen, joka osoittautu sitte kyllä hyväksi. Ravut oli tomaattikastikkeessa, jossa oli mm. Santorinin tomaatteja, fetaa, Ouzoa ja Metaxaa!

Oli muuten sen verran kokoa tuolla souvlaki-lautasella, plus että kun tuo A. syö niin kuin hiiri, että ei edes puolia lautasesta saatu tyhjennettyä! Sainkin sitten kotipaketissa evästä pariksi päiväksi.

Vielä jatkettiin drinksuille, mulla teki mieli jotain hedelmäistä. Drinkkimenussa ei ollut ihan just semmosta, mitä oisin halunnu, mutta sain silti pyytämäni drinksun.


Smoothie, jossa on mustikkaa, karhunvatukkaa, ananasta ja vielä oiskohan ollut persikka - joku toinen hedelmä kuitenkin. Alkuperäsenä tähän kuulu joku eri alkoholi, mutta tuon ananaksen vuoksi halusin kokeilla Malibua.


Oli kyllä hyvä miksaus. Hieman hinnakkaampia nämä drinkit on (7,50 e) vaan saatiin tietysti näistäkin alennusta.


Koristeetkin oli kyllä tuossa hienot...


... ja myöskin erittäin maukkaat, söin nimittäin kaikki koristehedelmätkin :D


Sen verran hyvää, että ens kerralla valkkaan varmasti jotain vastaavaa. Ei tarvi mitään jälkkäreitä kyllä ja kuitenkin pysyy ihan terveysasteikon rajoissa nämä marja- ja hedelmäpommit.


Tämmönen siis oli tuo mekko ja hinta 5 euroa.

Ehkä pitää jossakin vaiheessa kertoa myös tuosta muusta kassin sisällöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!