Instagram @sarkkuk

lauantai 1. syyskuuta 2012

Viinirypäleitä

Kuten sanottua, on viinirypälekausi nyt parhaimmillaan. Jo viime viikolla kaupassa hullaannuin täysin, kun oli iso lava ihanan näkösiä rypäleitä hintaan 1,35 e/kg. Ostin saman tien ison kassin: parisen kiloa. Nää on just niitä parhaimpia rypäleitä: pieniä eli makeita, ja ennen kaikkea siemenettömiä.

Siinä sitten miettimään, että miten saan ne kaikki tuhottua, ennen kuin pilaantuvat.



Kun ei niitä marjojakaan täällä ole näkynyt (tai itse asiassa on: toisessa kaupassa oli pakattu semmonen pieni rasia, eli noin kourallisen verran punaherukoita [varsineen kaikkineen], hintaa tälle parille marjalle oli laitettu 3 euroa!) niin keksin sitten säilöä näitä myöhempiä aikoja varten.


Luin netistä vinkin, että viinirypäleitä voi pakastaa. Niin, miksipäs ei! Otin ideasta kopin ja laitoin sit osan rypäleistä rasiaan ja pakkaseen.


Vielä en oo testannut, ootetaanpas sinne saakka, että herkulliset tuoreet rypäleet loppuu kaupasta. Siihen saakka pitäis taas lähteä kauppaan ostamaan satsi lisää! Mutta nuita pakastettujahan voi popsia sitten sellaisenaan, laittaa smoothieen, käyttää koristeena mehuissa/booleissa/... Eiköhän niille käyttöä keksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!