Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Biitsillä


Oli jo aikakin, nimittäin sen, että A sai otti yksi kaksi päivää vapaata ja päästiin kahdestaan loman viettoon! Eka aateltiin että ois menty tuon kallion taakse Kamariin (jossa en edelleenkään ole käynyt) vaan matkoineen, ruokineen, shoppailuineen olis kyllä tullut sen verran hinnakas lomapäivä meille, että ei sitten raaskittukaan :)

Samanlaista biitsiähän se on täälläkin, ja shoppaileenkin pääsee.


Tosin tällä kertaa jäi ostokset minimiin ja päädyin vaan ostamaan tämän kaipaamani huivin (1,50 e), kun hinnaltaan sopiva kerrankin löytyi.Mitäs sitä lomalla sitten muuta?


Tietenkin pitää mennä rannalle.


Unohtamatta nesteytystä.


Tosin sen nesteen ei aina tartte olla alkoholiakaan.


Ja tietenkin pitää uida. Uidessa tosin näytän noissa kuvissa lähinnä siltä että oon hukkumassa, joten tän parempaa Baywatch-kuvaa ei tänne tule :D

Bikinit muuten on kans uudet. Taas? Tällä kertaa ihan ilmaset, nämä kun oli joku jättänyt rannalle ja kun ne kerran oli sopivat ja pesun jälkeen aivan hyvät (uudet) niin mitä siinä nirsoilemaan (+ Panos Emporio).

Toisena päivänä pääsi huivikin jo käyttöön, muuten tyydyin grillaamaan itseäni, koska aallot näytti sen verran hurjilta, ettei sinne (kylmään veteen) paljo uimaan ois päässyt.


Niin joo, löytäjä saa pitää vai miten se oli. Joku venäläisryhmä pölähti ja käväs tuolla rannalla ja pari tyttöä sitten posetteli siinä. Ilmeisesti heiltä sitten unohtui kuitenkin huivi siihen hiekalle, ja pari tuntia kattelin että tuleeko sitä kukaan noutamaan ja kun kukaan ei sitä kaivannut, niin sekin sai nyt uuden kodin.


2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!