Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Naurava kulkuri

Eilen, tai itse asiassa jo toissapäivän iltana, lähdin käymään pankkiautomaatilla. Tässä lähellä on yksi, tai itse asiassa kaksikin - nyt nimittäin vasta huomasin, että tuossa sadan metrin päässä on kans otto! Kävelin ensin yhdelle, sitten hieman kauemmas toiselle, ja lopulta lähimmälle automaatille, vaan ei. Yksi automaatti sanoi, että toimintoa ei voida suorittaa, toinen, että pyyntöä ei voi käsitellä, kolmas, että pankkini on estänyt toiminnon jatkamisen. Tarkistin vielä nettipankista, että ei oo rahat kadonnu bittiavaruuteen tai etten oo asettanut mitään nostorajoja, vaan kaikki oli ok. A:kin sitten meinas, että varmaan noista otoista on massi lopussa, että aamulla koitan uudelleen.

Eli sitten aamulla uusi yritys. Varalta pakkasin repun selkään, että jos pitää kuitenkin kävellä kauimmaiselle automaatille tuonne isommalle kaupalle, jonne matkaa tulee jo muutamakin kilsa yhteen suuntaan. Kaikki kolme automaattia jatkoivat samaa sanomaansa, eli ei se sitten auttanut, kuin sinne kauimmaiselle tallustella. Siinä jo mietin, että kohta ne siellä pankissa varmaan lukittee mun kortin, kun kattovat, että joku koittaa tyhjentää tiliä :D No, tämä sentään sitten pelitti, ei Visalla, vaan Electronilla. Otappa nyt selvää näistäki korteista, hoh hoijakkaa.

Vinkkinä tosiaan, että jos ulkomaille lähtee, niin sitä käteistä kannattaa aina varata sen verran mukaan, kuin viittii kantaa (ilman, että harmittaa, jos taskuvaras iskee). Näitten korttien toiminta nimittäin on vähän tämmöstä.

Niin joo, en ole maininnutkaan eli syy tälle mun tallustelulle on se, että auto ei taas inahda. En tiiä hajotinkohan mää sen sitte, oon niin oppinu kreikkalaisten ajotavoille :D


Viime viikolla stoppasin auton kaupan "parkkipaikalle" eli pellon reunaan, ja lähtiessä mietin, että en jaksa peruuttaa vaan oikasen sitten siitä lähtevää pientä autouraa pitkin. En sitten muistanut enää enkä nähnyt, että siinä auton edessä maassa oli joku kasa jotain betonimurikkaa ja mitä lie. Tuossa on tuo puskuri melko alhaalla, eli siihenhän ne tarttu sitte kiinni. Ei tosin ole ensimmäinen kerta, vaan on tuo puskuri ottanu damagea aikasemminki, mutta nyt se siis nauraa ihan kunnolla tuosta nurkastaan. Pysähdyin sitte kaupan pihaan nostaan sen maassa laahaavan puskurin ylös :D Ja kävin muuten vielä pienemmässäkin kaupassa ja ei autossa sillon mitään probleemia ollu.

Sitten kuitenki seuraavana päivänä ei auto inahtanutkaan. Jollakin akkugeneraattorilla (no semmone pömpeli, en tiiä mikä se on) koitettiin siihen ensin laittaa virtaa, ja kun löydettiin joltakin toimivat kaapelit, niin niillä se sitten viimein lähti käyntiin. Vaan taas, seuraavana päivänä ei inahtanutkaan. Nyt on sitte tarvelistalla katsoa - tai siis on tuo A. jo kutsunutkin jonkun katsomaan tuota akkua ja pitääkö se vaihtaa. Lisäksi viime ajolla tuossa palo vähän aikaa keltanen moottorivalo... O-ou.. Se nyt on selvää, että tuosta pitää kyllä ainaki öljyt vaihtaa, vaan jospa se joku tietäis, onko tuo koko auto hajoamassa vai mikä sillä on meininki.

Eiliseen vielä palatakseni, kun olin jo sinne kaupalle kävellyt, niin päätin sitten samalla reissulla kipasta postissa, sinne kun matkaa ei enää ollu tuosta kun joku kilsa. Enpä oo koko keväänä käyny kattoon että oisko siellä postia. No yks turha kirje oli tullut, liekköhän ne vanhemmat postit heitetty roskiin jos on jotain, vaan näyttipä tuolla kasassa olevan toukokuulta muidenkin kirjeitä, että ehkä ne niitä sitte säilyttäis jos ois. Ei mulle kyllä mitään pitäis tullakaan, jos joku Elloksen mainos ois tullukki niin menkööt :D

Ja kun siellä kylillä olin, niin poikkesin yhteen putiikkiin vielä ja tein pari pientä hankintaa.


Ajatus oli ostaa tuohon lattialle tommone samanlainen suihkun matto, raivostuttaa, kun tuo lattia on aina märkä ja sukat kastuu. Että jos se matto mitään auttais. Näin kuitenkin sitten tämmösen söpön kukkamaton, ja otin sitten sen mukaan (4,50 e). Nyt harmittaa, ettei näitä mattoja ollut kuin tää yksi, sillä parilla matolla sais kyllä nätimmän tästäki nurkasta.Ensimmäisenä kuitenki hypistelin tämmöstä pientä mattoa, kun ei ollut kuin kaksi euroa hintaa. Harmi, ettei värivaihtoehtoja ollut muuta, sillä onhan tuo ruma. Melkeen rumempi ku tuo lattia itsessään. Täällä nuo lattiat nyt vaan on tollaset, ruskeankirjavat, että niille ei paljon mitään voi. Lähinnä tähän ajattelin mattoa siksi, että ei tuo kissanhiekka lentelis ympäri kämppää, nimittäin tuommosella liukkaalla kivilattialla ne kivet pyörii nyt mihin vaan. Mutta en kyllä varmasti jaksa kattoa tuota nimenomaista mattoa tuossa kauaa. Jos ei niitä hanki lisää ja peitä koko lattiaa, mutta samalla hinnalla ja vaivalla saa kyllä jonkun nätimmänkin. En vaan tiiä, että kuinkahan paljon tännekki tuota rompetta jaksaa ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!