Instagram @sarkkuk

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pizzaperjantai

Juuri kun pääsin sanomasta, että ei sitä pitsaa, niin johan alkoi tekemään sitä mieli :) Tässä siis hetkiä perjantai-illalta.


Mentiin siis läheiseen ravintolaan (tuhat kertaa oon ohikin mennyt, vaan en nyt tähän hätään muista sen nimeä), jonka pääalaa on ihan oikeassa leivinuunissa paistetut pitsat.



Leipäsatsia alkuun. Pöytiinhän aina tuodaan (ellei erikseen muista kieltäytyä) alkupalaleivät. Lisäksi A. halusi dippilautasen, joka sisälsi pitaleipiä sekä ihania dippejä eli munakoisoa, punajuurta, tsatsikia ja tulista juustodippiä (en ees yritä kreikaksi näitä laittaa, kun ei menis kuin sinne päin). Aivan huippuja, tosin juustodipissä oli tuota chiliä sen verran reippaasti, että se tais jäähä ainoana puolikoskemattomaksi.


A. valitsi itselleen kasvispitsan, josta itsekin pitsahimoissani reippaasti maistoin palasen.


Itse otin sen sijaan kanaa, koska myös kanafile on pyörinyt mielessä monta päivää. Valitsin sitten hieman erikoisemman setin, eli tässä kastikkeessa oli mm. Brandya ja tabascoa.


Tarjoilija huomauttikin, että kyseessä on hieman tulisempi kastike. No en kyllä sitä tulisuutta huomannut, varmaan tuo kerma sitten taittoi sen chilin maun pois (tai sitten sen juustodipin jälkeen makunystyrät oli turtana). Sen sijaan oon kyllä syönyt parempaakin aivan peruskanaa, ei tuo mikään makuelämys lopulta ollut, mutta tulipahan testattua tällainenkin.

Pitsastakin jäi vielä puolet syömättä, tosin A kyllä veti sen sitten yöpalana kun kotiin päästiin.


Ja oi voi! Onneksi en ole minkään sortin dieetillä ;) Tarjoilija kyseli sitten, että halutaanko, eli haluanko minä jotain jälkkäriä, ja vaikka kuinka kieltäydyttiin, niin saatiin vielä sitten tämmöinen kaupan päällisiksi. Eihän tätä voinut olla syömättä!


Oli kyllä niiiiiin hyvää!

Tuon ruokasatsin päälle lähettiin vielä kävelylle, ja vaikka ei ois kyllä mitään makeaa enää kaivannut tuohon päälle, niin mentiin sitten Bobin baariin drinksuille.


Valitsin Long Island Ice Tean. Ei ehkä ollut sittenkään ihan nappivalinta, vaikka jos alkoholia mahdollisimman paljon haluais, niin täähän se ois siihen


 En vaan voinut tuon viime viikkoisen smoothiedrinkin jälkeen oikein nauttia mistään kokiksen ja sitruksen keinotekoisesta mausta.

No tietääpä seuraavalla kerralla sitten, että mitä ei kannata valita, aina ei voi mennä kaikki täydellisesti. Maha kyllä oli vielä aamullakin täynnä, että sen puoleen, ei tämä silti suinkaan huonosti mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!