Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 24. toukokuuta 2013

Graduation


 Valmistua voi monesta paikasta.


No ei sen kummemmasta tällä kertaa ole kyse, kuin siitä projektimme valmistumisesta. Ollaan nyt kolmisen kuukautta suunniteltu, tehty ja viimeistelty projektitöitämme, ja eilen koitti päättäjäishetki, jossa piti esitellä valmiit demot.


Alotettiin tietysti kahvituksilla. Tuo kakku oli kyllä hyvää! Jos joku tietää, miten leipomot leipoo nuo täytekakkunsa, niin voipi vinkata reseptiä tänne suuntaan! Se taika lienee nimenomaan tuossa kakkupohjassa. Söinkin kaksi kolme neljä palaa kakkua! :D


Itse tosiaan vasta maanantaina sain tietää, että "joudun" pitämään tuon esitelmän - no en yksin kuitenkaan, vaikka melkeen kaikista muista (yht. 8 ryhmää piti olla, mutta se viimenen jäi jonnekin??) olikin vaan yks pitämässä esitelmää. Me jaettiin kuitenkin tuo niin, että minä selitin projektista yleisesti ja toinen jäsen sitten esitteli meidän demon noista nettisivuista.


Noniin, mullahan iski taas asukriisi.. kipasinkin just ennen esitelmöintiä kaupoille katteleen, että olisko sieltä äkkiä löytynyt mitään fiksua päälle (edes koruja). Kivoja mekkoja kyllä oli kaupoissa, mutta ei muuten mitään järkevää. Kunnes muistin Isokadun Seppälän - hei mistä lähtien siellä on ollu Outlet eikä kukaan oo kertonu mulle?! ;( No siellähän se riemu repesi, kun oli tosiaan poistohintaan vaikka mitä! Löysinkin pari kivaa juttua, ja päälle päätyi myös uus "esiintymisasu", joka mahtui jopa päälle!


Melkein meinasi jännittää ja iskeä stressi ennen tuota esitystä, mutta happea vaan sisään ja menoksi...

 (Sarjassa ilmeet...)


Hyvin se munkin osuus meni, muistin jopa kaiken ilman tuota lappua, joka mulla oli hätävarana sille, että iskee aivan totaalinen muistikatkos.Paikalla oli tosi paljon väkeä, mukaan lukien paikallisen sanomalehti Kalevan sekä OAMK:in opiskelijalehden OSAKO-lehden toimittaja. Meidän projektilaista haastateltiin tuohon jälkimmäiseen, pitääpä jostain koittaa bongata tuon seuraava numero.

Ja niinhän siinä kävi, että päästiin sinne Kalevaan.

(Klikkaa kuva suuremmaksi.)


Nyt joku tietenkin bongaa paperilehdestä mm. mun nimen, mutta olkoot se sitten "julkisuuden" hinta. Mua myös haastateltiin, vaikkei se sitten päätynytkään lehteen saakka. Mutta sanoin aika lailla samat asiat kuin nuo jutun pari muuta haastateltua, eli eipä niillä ollut suurtakaan lööppiarvoa ;)

Projekti oli kyllä kaikkiaan mielenkiintoinen, ja kyllä siihen sai ihan kiitettävästi aikaa kulumaan (nyt sitä onneksi sattui olemaan). Mutta nyt meillä ei ole muuta kuin ootella, että saako meidän laatima nettisivudemo vastakaikua vaiko ei - sen tietää sitten joskus tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!