Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 7. toukokuuta 2013

Liikunnat vk. 18


Viime viikko oli oikea superviikko liikuntojen suhteen. HeiaHeiaan kirjautu yhteensä 11 tuntia liikkumista! Ja vaikka siitä poisluettaisiin tuo vappuaaton pyörällä huristelukin, niin kiitettävä määrä liikuntakertoja tuli silti. (Hah, tuon mukaan oon kävelly kymmenen kertaa vuonna 2013.)

Perjantaina oli taas uus tuuraaja paikkaamassa normaalia zumbaa ja jumppaa, ja tuo jälkimmäinen vedettiinkin sitten yllättäen (en ollu etukäteen nettisivuilta tätä tuurausta kattonut) astetta rankempana. Ja tämä "Total Body" lihaskuntojumppa oli kyllä yks elämäni parhaimpia liikuntakertoja! Vaikka eipä noita taida olla hirveästi mihin verrata :D Mutta sen jälkeen tiesi jo jotain tehneensä, lapaluut ja reiden takaosat poltteli vielä kaks päivää tuon hikijumpan jälkeen. Tuommosilla tunneilla kun kävis säännöllisesti, niin olis kyllä melko äkkiä hyvässä kunnossa. Kaikkia hyppelyitä ja vatsalihasliikkeitä en tietenkään kyenny tekemään, mutta kyllä kaikki jalkoihin, käsiin ja yläkroppaan kohdistuva vielä hyvin onnistuu.

Harjotussupisteluja (kivuttomia sellaisia) tietysti sillon tällön tulee, mutta eniten kuitenki ihan normaalin kävelyn yhteydessä loppumatkasta. Sunnuntaina aloinkin sitten mahan painaessa haaveilemaan tukivyöstä, kun en sellasta oo saanu hankittua. En oo oikein uskonut sen vaikutukseen... :) Tänään kuitenki kävin kirppiskierroksella, ja sielläpä olikin sattumalta muutama vaihtoehto mistä valita, ja nappasin tukevimman olosen ja sehän kustansi vaan 3 e. Otin sen testikäyttöön sitten heti tänään jumpassa, ja lumevaikutusta tai ei, niin tuntu se maha pysyvän kuosissaan paremmin, kun ei pääse ainakaan heilumaan vallattomasti joka suuntaan.

Koitan tosiaan vielä tämän ja ens viikon liikkua niin paljon kuin mahdollista, sitten se pakostakin loppuu. Nimittäin nuo korkeakoululiikuntojen vuorot päättyy, ja loppukuusta menee tuo lähiuimahallikin kiinni. Ehkä ihan sopivasti, sen jälkeen (jos oon vielä yhtenä kappaleena) varrmasti ihan hyväkin jo ottaa vähän rauhallisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!