Instagram @sarkkuk

torstai 9. toukokuuta 2013

Maha

Oon saanut jonkun verran napattua kameraan videon muodossa näitä vauvan liikkumisia. Pääosin aamutuimaan, kun istun koneella aamukahveilla/-palalla ja kamera on käden ulottuvilla. Mutta samanlaista meininkiä tuolla on ympäri vuorokauden. Eilen taisin jopa nähdä pikkuisen jalan, kun jokin uloke tuosta vatsanahan läpi meinasi viuhtoa läpi :) Enimmäkseen nuo liikkeet on tuolla oikealla ylävatsassa, mutta vissiin siellä välillä ollaan meritähtenä, kun saattaa tuntua iskut yhtäaikaa vähän ympäri vatsaa.

Kokeilin siis nyt kasata tästä jonkunlaista videota ihasteltavaksi/kauhisteltavaksi, siellä näkyy myös Leevin aamusöpöilyt.





Ja huh huh näitä unia. Levottomiahan nuo on ollut jo koko raskauden ajan, mutta viime yönä oli taas ainekset kunnon trilleriin/kauhuleffaan. Vissiin tuo jenkkien sieppausdraama oli syöpyny alitajuntaan, koska näin unta, että jotkut pari miestä kidnappas raskaana olevia naisia, teki niille jotain testejä ja lopulta leikkas niiden mahat auki ja ryöväs vauvat, jotka sitten olikin muuttuneet kasvoiltaan ihan rotan näköisiksi niiden testien vuoksi. 0__o Ensin tämä oli ns. elokuvauni, jossa en ollut tapahtumissa millään lailla osallinen, mutta sitten tietysti minä olin yks näistä kidnapatuista, ja yritin päästä pakoon. Mutta nuo kidnappaajat seuras kaikkialle, eikä puhelinta voinut käyttää niiden ollessa koko ajan vieressä, että olisi saanut soitettua apua. Viimein kun apua oli jostain tulossa, niin heräsin (vessahätään, vessassa käynnit on nyt lisääntynyt siihen 3 x/yö).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!