Instagram @sarkkuk

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vihreetä

Puiden lehdet tuntuu kasvavan silmissä. Niin ne saattaa tehdäkin. Huolimatta jatkuneista helteistä, oli tänään siivouspäivän vuoro. Oon laiska siivoamaan, ja sitten kun sen teen, niin teen kans kunnolla. Huolimatta tän kämpän pienuudesta, saa siivoukseen yllättävän paljon aikaa kulumaan. Siihen on kyllä ihan hyvä selitys: Karvoja joka puolella. Tuota sohvaakin saa imuroida varmasti puoli tuntia. Lisäksi viimein tuli tuota sisustustakin muutettua.


Siivoilujen jälkeen olin kyllä ihan naatti, ja vähän aikaa istuskelin parvekkeella auringossa. Kuumahan siinä tuli.



Niin oli taas nätti ilma, että ei sitä kyllä viittiny istumalla vaan kuluttaa, eli pakko oli lähteä kävelylle.



Melko vaappuen sai kyllä askeltaa, ja vähän väliä meinas joko supistella tai sitten jonkun koipi työntyä kyljestä ulos. Tuo mahakin kasvaa jo ihan silmissä.




Onneksi otin tuon kameran mukaan, niin saipahan hyvän tekosyyn pysähtyä aina vähän väliä ottaan kuvia ihanasta vihreydestä ja kukkasista.





On parissa päivässä kyllä tuo maisema muuttunu ihan täysin. Puolivälissä viikkoa ei ollut hyvä jos muutama silmu puissa, ja nyt kaikki lehdet ja kukat kasvaa.








Saapa nähä, milloin tässä kävelee viimestä kävelylenkkiään, kyllä tuo jo voimille otti. Maha-asukilla sen sijaan on virtaa kyllä riittäny koko päivän, taitaa viedä sen minunkin energian. Tai sitten vika on ihan vaan tuossa helteessä. Tuli muuten jo ihan ministi rusketusrajaakin pintaan. Tuonne kävelylle tajusin jo laittaa aurinkorasvaa, kun partsilla istumisen jälkeen meinas nenä ja kaula vähän alkaa jo punottaan. Ens viikolla vois mennä jonnekin puistoon arskaa ottamaan, jos se vaan vielä jaksais paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!