Instagram @sarkkuk

tiistai 21. toukokuuta 2013

Liikunnat vk. 20


Vielä jaksaa liikkua - tai ehkäpä juuri siksi jaksaakin liikkua. Liikunta kun tunnetusti lisää energiaa, ei suinkaan poista sitä. Viime viikon saldo 8 tuntia 40 minuuttia. Aika hyvin, vaikka itse sanonkin.

Viime viikon neuvola+lääkäri -käynnillä erikseen kysyin mm. kuinka kauan voi vielä uida. Lääkäri sanoi, että niin kauan kuin paikat on kiinni, niin voi uida. No mistä tietää, että ne on kiinni? Eipä sitä tiedäkään. Vielä tarkensin kysymystä, että onko siinä jotain tulehdusvaaraa olemassa. Tosi harvoin mitään tulehduksia kuulemma tulee, ja lääkärin ohje oli sitten vaan, että niin kauan saa u ida ja liikkua, kuin hyvältä tuntuu! Ja ihmetteli hieman, kun vielä jumpassakin olen jaksanut käydä.

Koska viime viikolla oli viimeiset Oulun korkeakoululiikunnan vuorot, niin koitin sitten kans käydä nuo, joilla vaihtelevasti oon kevään aikana käynyt. Harmitti ihan, että pitikin laiskotuttaa (/oli muuta ohjelmaa) silloin lopputalvesta. No, juoksin ja hiihdin sentään silloin, eli annettakoon se itselleni anteeksi. Mutta ihan nyt muutaman kuukauden aikana kyllä huomaan, että on sitä kehitystä tapahtunut tuolla jalkojen ja käsien lihaksissa. Ehkä myös siksi ei oo tullut selkäkipuja ym. ongelmia - jumppaohjaaja itse asiassa kehuikin, kuinka hyvin mulla selkä liikkuu. Ja toinen ohjaajakin iloisesti kyseli minun vointeja ja miltä nuo zumbat on tuntuneet, kun olen jo näin pitkällä. Hyvältähän ne vaan on tuntuneet, kun tekee liikkeet siten, miten vaan suinkin pystyy.

Hankala suunnitella nyt yhtään tulevien kuukausien liikuntoja, mutta haaveilen kyllä, että pääsisin kohta vaunulenkeille/juoksemaan, voisi käydä kuntosalilla (lastenhoitajat ja info lapsiparkeista WANTED!) ja vakaasti olen päättänyt, että aletaan käydä myös vauvauinnissa, kun aika on sopiva (yksi pieni uimapukukin on valmiina, pitäis vaan ostaa eri koossa myös niitä). Mutta saapa nyt nähä, että mitenhän sitä sitten jaksaa. Mutta haaveilla saa pitää aina.

EDIT: Nyt vasta huomasin, että joku ylimääräinen jumppa näkyy lauantaille - mikä lie. Huomioin sen nyt kuitenkin tuossa tuntimäärässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!