Instagram @sarkkuk

maanantai 27. toukokuuta 2013

Rantapallo

Eilen kävin ihanan päivän (alanko jo toistamaan itseäni näissä sääpäivityksissä) kunniaksi rannalla ottamassa aurinkoa. Se alkaa olla viimeset hetket varmaan siihenkin. Tai no, kyllähän sitä varmaan jonnekin lähipuistoon voi mennä vaunujenkin kanssa sitten. Tuonnekin hietikolle joku perhe yritti vaunujen ja pienen itkevän vauvan kanssa parkkeerata. Mutta eri asia sitten, että jaksaako. Olipa muuten raiskattu tuo ranta ihan hirveän näköiseksi. Viimeksi siellä sentään oli luonnollista pientä puskaa ja pensasta, ja nyt koko rantaa kiertää joku betonihökkyrä.


Eihän se ihan mennyt niin kuin suunnittelin. Unohdin nimittäin tuon mun mahan ihan kokonaan! Eihän siellä nyt voinu kunnolla aurinkoa ottaa, kun ei voi olla selälleen, eikä voi olla mahalleen... Eikä mulla ollu ees mitään lukemista mukana, niin meinas vähän aika käydä pitkäksi. Melkein pystyin kuvittelemaan itteni Santorinille, kun laitto silmät kiinni... huolimatta siitä, että puuttui meren laineiden kuohujen ja kreikkalaisen musiikin ääni sekä viereisistä ravintoloista leijuvien ruokien tuoksu... (Miksei Nallikarissa voisi olla samalla tavalla rannalla vieri vieressä ravintoloita edes kesäisin auki???).

Tulipahan nyt mekolle käyttöä!

Kummallista muuten, että ihan vastahan mää hiihdin tuolla merellä, ja nyt siellä rohkeimmat (lapset) oli jo uimassa!


Onneksi tajusin muuten mennä tuonne Nallikariin, oli ainakin vessa siellä Edenissä lähellä. Asioita, joita ei tuu helposti ajatelleeksikaan...


Parisen tuntia jaksoin rannalla völjyä ja kerätä vähän väriä itteeni. Sitten kutsuikin jo pyykkivuoro ja ruuan laitto, siinä olikin ohjelmaa loppuillaksi. Paitsi mennessä kävin äkkiä kattoon, miltä se Tivoli tänä vuonna näyttää uudessa paikassa, kun se on nyt siirretty Kuusisaaresta tuonne Hietasaareen.


Pehmiksestä vähän haaveilin, mutta enpä alkanu kolmea euroa (!) sellasesta maksamaan. Laitteet näytti kivoilta, etenkin tuo uusi Mega Flip. Ehkä ensi vuonna sitä vois käydä testaamassa, jos sitä silloin olisi erilaisessa kuosissa itsekin.

6 kommenttia:

  1. Tuttuja maisemia :) niistä sun talvikuvista en paikkaa ole tunnistanutkaan... Mie niin tahtoisin Eden tai Levin kylpylään pienelle irtiotolle ennen pikkusen syntymää. Mutta ei toivoakaan ole että päästäis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois se kyllä mukava päästä jonnekkin poreisiin. Teillä kyllä varmasti vaatii hieman enemmän suunnittelua, että koko perheen kanssa onnistuis.

      Poista
  2. Tuo Mega Flip on iha älyttömän kiva laite. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois varmasti, tykkään ite just tuollasista kieputtimista, joissa mahollisimman paljon roikutaan pää alas päin :D

      Poista
  3. Uuh, ei löydy mitään parempaa kuin rantapallo ja aurinko joka porottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko onneksi porottaa nytkin, vaikka oma rantapallo onkin jo poksahtanut! :D
      (Tällä tosiaan ei ole mitään tekemistä tuon saman nimisen matkailusivuston kanssa. :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!