Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 18. toukokuuta 2013

Kesä!

Astemittari (siis nettimittari) on kivunnut tänään hellelukemiin - aivan täydellinen ilma ollut koko päivän, kuten myös eilen! Aamulla herätessä oli 16 astetta. Miksi ei Suomen sää vois olla aina tällanen?

Eilenkin oli tosi mukava ilma, ja sen kunniksi istuttiin iltaa ulkosalla kaverin terassilla. Vähän sääli oli päivällä heittää hyvä ilma hukkaan, mutta kävin kevään viimeisissä jumpissa, vaikka melkein teki mieli laiskotella pihalla, kuten muutama muu auringonottaja näytti tekevän. Onneksi en, nimittäin oli sellanen tehotreeni että huh! Mutta ihan aiheestakin menin sitten jumppaileen. Ollaan nyt kaks kertaa peräkkäin voitettu Caion tietovisassa, ja koska sieltä saadut ruokaliput on voimassa vaan ens kuun alkuun, niin pitäähän ne nyt syödä pois!


HA eli restan hamppariateria oli, kuten kuulinkin, pienentynyt sitten viime näkemäni (joskus kolme vuotta sitten?). Eipä siinä, hyvää oli ja eipä sen tuota isompi annos ois tarttenut ollakaan, nimittäin ihan täyteenhän tuosta tuli. Kaupan kautta kävin ostamassa itselleni juomat (omenakivennäisvettä) ja menin kaverin tykö, jossa maha oli taas ratketa liitoksistaan. Emäntä taas innostui siellä grillailemaan sellaiset herkut että huhheijaa vaan. Saunottiin, ja vielä fondu'n jälkeen pääsin kämpille nukkumaan kellon ollessa jo lähempänä yhtä. Enkä heti meinannut saada untakaan, nimittäin tuttu vaiva (ei pelkästään raskauteen liittyvä vaan aiemminkin riesanani ollut), tulessa olevat jalkapohjat häiritsi nukahtamista. Onneksi keksin laittaa jotain viilentävää mentol-jalkavoidetta ja avasin ikkunaa yöksi, ja viimein sai nukahdettua (pari kertaa vissiin meinasin Leeviä potkasta yön aikana, kun heräsin siihen, että se meinas kynsillä sivaltaa mun varpaat). Oli muuten tosi hyvät ruuat, mutta niiden jälkiseurauksena on tänään ollut järjetön närästys. Enpä tietenkään sitä Rennietä muistanut käydä ostamassa, oonkin sitten koittanu maitohappobakteereilla ja jugurtilla sitä taltuttaa.

Tälle päivälle kävin jälleen kirppiksellä, myyjän ominaisuudessa. Pikku hiljaa jos tuosta ylimääräisestä pääsisi eroon. On vaan sen verran vähän tuota tavaraa, että ei niiden takia kannata alkaa mitään kirppispöytää makselemaan. Paikalla oli vaan muutama muukin myyjä, sillä vieressä oli samalla vaatteidenvaihtopiste. Vissiin samaan aikaan oleva Museo- ja Ravintolapäivä (ja helle) rajoitti ihmisten kulkemisia, ei tuolla kovin montaa pyörinyt. Siitä huolimatta sain varmaan pussillisen verran omiani menemään. Mutta yksi ulos, toinen sisään - vaatteidenvaihdosta nimittäin löysin muutaman vaatteen itselleni ja naapurin kirppispöydästä vauvalle muutaman tarvikkeen, mm. unipussin, jollaista ei vielä olekaan (tai talveksi on sellanen ihana karvaläjä, muttei sellaista kevyehkömpää).


Mulla kävi vähän köpelösti sen aikaisemmin hankkimani mammahameen kanssa - se nimittäin ratkesi p*rsuksista! :D Jotenkin se onnistui jäämään pyöräillessä siihen penkin reunaan kiinni, ja riks raks poks vaan, sauman vierestä auki.. Aluksi se repeämä oli pieni, mutta siitä se sitten laajeni laajenemistaan. Jonkinlaista hametta siis kaipailin, ja onneksi löytyi yksi yläosastaan resorilla varustettu, joka myös tämän mahan kanssa menee.


Lisäksi löysin kätevän kangaslaukun lempivärissäni purppurassa. Olkaimet ja etuosassa olevan taskun reunat on violettia leopardikuvioista "nahkaa". Oon niin true-muotibloggaaja, että "osaan" katsoa, että kaikki vaatteet ja asusteet on oikein päin kuviin... :D


Ja kengät! (Jep, kolmannet parin päivän sisään.) Olin jo kärsimässä, kun aamulla jalkaani sujauttamat ballerinat alkoi hiertää inhottavasti. Tuollaiset ruskeat nahkaläpyskät oli joku juuri tuonut, ja nehän istui jalkaan ihan täydellisesti. Lisäksi löytyi tuo sininen vyö, jota ei kyllä ole pidetty kertaakaan.

Semmosia ja monenlaista muuta löytyi, mutta eipä tuota jokaista ryysyä kehtaa aina kuvata. Nyt väsyttää ja jalkoja turvottaa (niitä helteen varjopuolia sitten) sen verran, että melkein vois alkaa nukkumaan. Mutta ehei, Euroviisut alkaa kohta. Jääkiekkoa en muuten katsonut vasta kun siinä vaiheessa, kun voittajajoukkueen kansallislaulua alettiin laulamaan. Ja se ei ollut Suomen laulu. Lohdukkeeksi vois vaikka syödä iltajäätelöä, jospa tuo kans samalla vähän viilentäis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!