Instagram @sarkkuk

tiistai 14. toukokuuta 2013

Liikunnat vk. 19


Viime viikon liikuntasaldo 9,2 tuntia, ja mukaan mahtuu vielä oikeaakin hikijumppaa. (Tuolla pyöräilyllä saa tuloksia äkkiä ylös päin ;) Jostakin paikasta muuten luin jonkun mutu-kommentin, että pyöräillä ei saisi raskaana, koska se painaa lantionpohjan lihaksia. Täh? Enpä ole moiseen "tutkimukseen" törmännytkään, ja ei kyllä itellä ole muuta ongelmaa, kuin että hieman länkisäärin joutuu välillä menemään ja puuskuttamaan varsinkin, jos vauva päättää alkaa jumppaamaan mahassa juuri pyöräilyn aikana. Silloin pitää vähän ajoasentoa oikaista ja eteen päin vaan.

Voi että tekis niin mieli juosta ja rullaluistella tuolla kevätteillä! Vuosi sitte tämmöset ajatukset ei ois ollu mielen perukoillakaan. Jospa sitä syksyllä pääsis nuitakin harrastelemaan.

Pikkusen alkaa tuo maha jo painamaan ja viime viikolla hankittu tukivyö on kyllä ajanut asiansa. Mutta tosiaan korkeakoululiikunnan vuorot päättyykin jo tällä viikolla, eli koitan vielä tämän viikon pinnistää ja jaksaa jumpata mukana. Sitten onkin aika siirtyä "vähän" kevennettyyn ohjelmaan.

2 kommenttia:

  1. Oot mun lisäksi ainut tietämäni raskaana pyöräilevä. Oon saanu asiasta ihmetteleviä ja kauhistelevia kommentteja. Varsinki nyt ko vika kuukausi alko. Kieltämättä tuo mun ja juniorin ajelu jännittää itteäniki joskus. Isojätkä tarakalla se meno ko on vähän epävakaata välillä. Sie oot kyllä mahtavasti jaksanu liikkua koko ajan, mie en ole ko lasten peräsä kävelly ja pyöräilly.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä varmaan monikaan uskalla. Ite tosin oon tottunut liikkumaan pyörällä yleensäkin joka paikkaan (kun ei omista autoa / bussiyhteydet täällä on todella surkeat) niin ihan luonnolliselta tuo on itelle tuntunu :)

      Joo sillon alkuraskaudessa tuntu, että ei jaksanu/kiinnostanu liikkua yhtään, mutta kun huomasin, että kyllä se mieliki piristyy ja yleensä sen liikunnan jälkeen reipastuu, niin oon välillä väkisinki potkinu itteeni liikkeelle. Mutta oishan se tietysti ihan eri asia, jos ois mitään vaivoja, että siinä mielessä oon ollut onnekas tämän raskauden suhteen.

      Poista

Ilahduta kommentillasi!