Instagram @sarkkuk

maanantai 20. toukokuuta 2013

Joka viikko on joulu

Paketteja ja palkintoja on taas lapannut ikkunoista ja ovista sisään.


Jo muutama viikko sitten sain postista Olia-hiusvärit. Osallistuin johonkin Garnier-kampanjaan FB-ryhmän kautta, ja sieltä sitten aijottiin lähettää itse valitsemansa sävyinen hiusväri testiin. Odotin ja odotin, ja sain jo sähköpostiakin, että olethan muistanut arvostella saamasi tuotteen. Minkä tuotteen? Lähetin sitten jo aspaan viestiä, että oliko mulle jotain tulossa, kun tuollainen muistutus saapui. Pari sähköpostia vaihdettua selviskin, ettei siinä kampanjaan rekisteröitymisen yhteydessä mun osoite ollut (jostain syystä) mennyt sinne perille, ja sieltä luvattiin sitten lähettääkkin hiusväri pikimmiten.



No, tämä tietysti sattui juuri ennen kuin tiesin pääseväni hiusmalliksi. Oottelin vielä, jos tuo mallijuttu oliskin peruuntunut, vaan nythän mulla on uus tukka jo. Eli ei ihan heti pääse näitä nyt testailemaan. Mietin jo, että toisen voisin lahjoittaa jollekin blondausainetta kaipaavalle kaverille, ettei tarvi vuotta säilöä näitä. Anyone?


Oon myös ahkerasti osallistunut kaikenmaailman käyttäjätesteihin Patio-palvelussa, ja sain taas pisteitä kasaan sen verran, että sain lunastettua Stockmannin lahjakortin. Viimeksi saamastanihan ei ole edes paria kuukautta aikaa.


Liityin myös Vaun kirjakerhoon. Ihan sen vuoksi, että sieltä sai niin mukavan liittymislahjan.



Liittymislahjaan siis kuului ilmaiseksi kaikki yllä oleva, mutta tahdoin nimenomaan tuon "Kirja sinusta" -vauvakirjan. Ootte varmaan jo hoksanneet, että tykkään dokumentoida kaikkea, enkä aijo tehdä poikkeusta vauvankaan kohdalla. Muistan vieläki oman vauvakirjani, sitä oli mukava aina lueskella ja katella valokuvia ja kirjan sivuille teipattuja hiustupsuja vauva-ajoiltani (narsisti itserakas jo lapsuudessa...). Pitäiskin kaivella se oma kirja esiin, muistelisin sen olevan kuitenkin tallessa jossakin varastossa.

Ja vielä kolahti sähköpostiluukkukin, kun tänään tuli viesti, että olin jostakin tuon Pation arvonnasta voittanut jonkun EPPI-repun. Kävin sen hakemassa, ja hienohan tuo on.



Tuo on tosiaan tuommosesta heijastinkankaasta tehty, eli näkyypähän pimeässäkin nyt kauas. Hieman tuo on pienempi ku mihin oon tottunu aikasemmassa repussani (joka kyllä on jo viimesiä vedellyt vetoketjujen osalta). Mutta ihan käyttöön tuo nyt kyllä jääpi.

Ja viimeisimpänä, laitoin tänään "pientä" pakettitilausta tulemaan Zooplussalta. Sieltä pitäis olla suhteellisen nopea toimitus, eli saa nähä, kolkuttaako vielä yks paketti tälle viikkoa ovelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!