Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku

Joidenkin mielestä on hirveän hankala ostaa (joulu)lahjoja. Jotkut vielä väittää, että se on kallista. En tiiä, mulla ainakin on jo lahjoja ostettuna tai saatuna vähintäänkin puoli-ilmaiseksi varmaan ensi joulunkin tarpeiksi. Mutta aina sitä jotain pientä tulee mielen päälle, ja niin oon käynyt erinäisiä kauppoja parin päivän sisällä katsastamassa. Joku onkin tainnut olla erityisen kiltti tänä vuonna...

LAHJOJA ITSELLENI


Huomasin tässä yhtenä päivänä kadottaneeni nenäkoruni. Missä ja milloin, ei aavistustakaan. Olihan tuo yksilö kiikkunut nenänpielessä jo vuosikausia, eli oli se aikakin jo ostaa uusi. Kaupungilla kävellessäni kuljin Glitterin ohi ja muistin, että jotain piti ostaa - ai niin, se nenäkoru. Glitterissä oli tarjous "Ota 3, maksa 2", eli pakkohan sieltä oli sitten muutakin ostaa. Mukaan lähti helminenäkorun lisäksi hainhammas - viimeisen ehjän kappaleen hukkasin muutama viikko takaperin uimahallissa, varmaan laitoin sen jonkun toisen pyyhepussiin, kun ei sitä enää missään näkynyt. (Ja viikko tämän jälkeen hukkaan meni myös sormus, jonnekkin lumen, jään ja soran keskelle se tipahti enkä pimeässä sitä enää nähnyt). Ja kun kerran sai, niin joulupallona luokses pompin - joulupallokorvikset.


Pikkujoulukausi kun on parhaimmillaan, niin jotain uutta piti tätäkin aatellen kotiuttaa. Vaatetta mulla kyllä on, ja noita koruja nyt ei voi kauheasti käyttää - pienet kädet kun niihin tarraa ja vetää, niin nepäs olikin sitten siinä (joulupallotkin korvissa sai jo ihailevat näppinsä osakseen). Siksi kannattaakin satsata asusteisiin. Musta-hopeiset ylipolvensukat kotiutin pari viikkoa sitten Lindexistä, ja upea hopeinen huivi löytyi Lidlistä.


Ja asusteiden lisäksi, mitä ei naisella voisi koskaan olla liikaa...


Oho, ostin kengät. Tänään matka suuntasi verkkokauppojen poistomyyntiin, ja vaikka ihan kaikkea muuta menin etsimään, niin eihän näitä upeita yksilöitä voinu jättää kauppaan, kun hintaa näille KipKopin Sandy-kengille kertyi niinkin paljon kuin kymppi. Joskus on hyötyäkin tästä minijalasta, jäljellä kun oli enää kaksi paria koon 36 kenkiä ja nehän istui jalkaan kuin nakutettu. (Ja niitä sukkiakin löytyi, eli sen voi vetää yli joululahjatoivelistalta, jos ei ole jo ennättänyt hankkimaan).


Pakkohan se oli laittaa kaikki uusi päälle, kun kerran oli taas mahdollisuus. Nuo kengät oli jalassa muuten tosi hyvät tuolla liukkaallakin kävellä.


Nuppusen kanssa käytiin taas pikkujouluilemassa. Eka kertaa oli ihan oikea jouluruokakin tarjolla.

(Ja muuttoapu varmaan riemastuu, kehtaanko ees sanoa, että löysin kyllä taas lisää lahjoja itselleni keittiötä varten :)) ).

Etsivä siis löytää joululahjat halvalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!