Instagram @sarkkuk

tiistai 31. joulukuuta 2013

Kaaoksesta sekasortoon

Tunnelmia viime päiviltä. Toissayönä päästiin jo nukkumaan uudelle asunnolle... tai kuka nukkui ja kuka ei, itsellä loppu uni neljän maissa aamulla ja neitikin heräsi kiukkuisena monta kertaa yön aikana. Stressi tarttuu häneenkin. Suklaan voimilla ollaan jaksettu muuttaa!


Muutossa ensimmäisenä lähti sohva uuteen kotiin. Monen muuton kokenut Leevi arvasi jo, mitä tulevan piti, ja tuli hulluksi riehumisellaan. Nukkumaan mennessä alkoi painimaan sängyssä, ja sen jälkeen kun oli jo hyökännyt mun käden kimppuun ja aloitti piinaavaan tuijotuksen, hyppäsin ylös sängystä. Rauhottui vasta ltaruuan saatuaan. Loppumuuton ajan Leevi piileskeli sängyn alla kauimmaisessa nurkassa.


S on kiukutellut, kun meillä on luonnollisesti ollut hirveä hästäys ja kiire koko ajan. Ei oltais mitenkään kyllä saatu muutettua ilman paria auttavaa lastenvahtikättä. Peräkärry- ja sohvanhakureissun ajan hän onneksi nukkui.


Muutaman auto- ja peräkärrykuorman jälkeen loputkin rojut pääsi uudelle asunnolle. Vielä on jokunen laatikko ja muovipussi purkamatta. Leevi huusi koko automatkan, mutta haisteltuaan uuden kodin löysi lämpimän nukkumispaikan saunan lauteiden alta. Kun koko muuttohäslinki oli ohi, haisteli Leevi koko kämpän läpi häntä vipottaen merkkinä, että hyvä uusi koti on! A vaikka kuinka "vihaa" Leeviä, ensimmäisenä kokosi tämän kiipeilypuun... ;)



Vuosi taitaa silti vielä vaihtua näiden muuttolaatikoiden keskellä. Pääsin alottamaan vanhan kämpän siivousta sillä aikaa, kun isi katsoi Sn perään. En kuitenkaan päässyt vasta ku alkuun, tänään jos lapsenvahdin tullessa ehtis paperiasioiden selvittämisen jälkeen viettää kerrankin hetki aikaa rauhassa kahdestaan ja jos vaikka ehtisi jotain muuta kuin sitä suklaata syömäänkin. Muita suunnitelmia minulla ei vuoden vaihtumiselle ole - ai mikä juhlistaminen? Eli kiirettä pitää, istun blogin ääreen päivittämään koosteita viime vuodesta, kuvia uudelta asunnolta ja muuta mukavaa sitten, kun aikaa liikenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!